Jump to content


Photo

Vera plugin causing errors in log

server windows vera plugin error home automation

Best Answer chef , 14 August 2019 - 07:00 PM

This has been fixed. Thank you

Go to the full post


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 StLDreiling OFFLINE  

StLDreiling

    Advanced Member

  • Members
  • 67 posts
  • Local time: 08:14 AM
  • LocationKansas City, MO

Posted 06 August 2019 - 12:45 PM

Was doing some maintenance and found that the Vera plugin is constantly generating errors in the event handler. I only noticed this when looking at the log, as my system performance hasn't been degraded by it and the Vera plugin still appears to work normally for me. I've attached the logfile to see if @chef or @Luke had any ideas. I've uninstalled and reinstalled the plugin, and can confirm that these errors disappeared when the plugin was removed, and reappeared upon reinstallation.

Attached Files



#2 chef OFFLINE  

chef

    Advanced Member

  • Developers
  • 3855 posts
  • Local time: 09:14 AM
  • LocationPeterborough, Canada

Posted 14 August 2019 - 06:26 PM

Yes! I saw that. there has been some changes to the API for the playback events.

 

I will fix it tonight.  Thank you.


  • StLDreiling likes this

#3 chef OFFLINE  

chef

    Advanced Member

  • Developers
  • 3855 posts
  • Local time: 09:14 AM
  • LocationPeterborough, Canada

Posted 14 August 2019 - 07:00 PM   Best Answer

This has been fixed. Thank you


  • StLDreiling likes this





Also tagged with one or more of these keywords: server, windows, vera, plugin, error, home automation

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users