Jump to content


Photo

ET restarts all files after 1-2 minutes if skip to next episode is pressed on remote

Theater Windows 7 Restarts

  • Please log in to reply
91 replies to this topic

#21 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148965 posts
  • Local time: 06:29 AM

Posted 14 December 2018 - 12:20 AM

For comparison, are you able to reproduce on the web version http://tv.emby.media

 

Thanks.



#22 Doofus OFFLINE  

Doofus

    Advanced Member

  • Members
  • 13562 posts
  • Local time: 03:29 AM

Posted 14 December 2018 - 12:44 AM

For comparison, are you able to reproduce on the web version http://tv.emby.media

 

Thanks.

 

Ok, so I have inconsistency. The videos I was able to make it happen with were recorded TV. They are 1080i MPEG2. In the web version, they of course get transcoded, and I was unable to reproduce the problem. I thought that may be due to them being transcoded. So I tested playing some archived shows in the desktop app. I was unable to reproduce the problem. So I'm not sure where to go, with that.

 

@Spotta what videos are getting this with?



#23 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148965 posts
  • Local time: 06:29 AM

Posted 14 December 2018 - 12:46 AM

Thanks for trying. Yes we might need a little more info about when this happens vs. when it doesn't.



#24 Spotta OFFLINE  

Spotta

    Advanced Member

  • Members
  • 123 posts
  • Local time: 11:29 AM

Posted 14 December 2018 - 12:47 PM

I'm getting it with every video I try it with which are mainly .mkv both 720 & 1080,  h264 & h265.

I can't try with Emby recordings as I've had to go back to WMC due to my other issue https://emby.media/c...ess-recordings/ which is going nowhere.

I can test some more and provide additional logs / media details if it would help.


Edited by Spotta, 14 December 2018 - 01:20 PM.


#25 Doofus OFFLINE  

Doofus

    Advanced Member

  • Members
  • 13562 posts
  • Local time: 03:29 AM

Posted 14 December 2018 - 02:20 PM

I'll to do a little more extensive testing, if I get enough time. I should probably use the same mpv build that you are, too. I may grab theater from Git and run it as a portable with none of my tweaks.

#26 thelostjuice OFFLINE  

thelostjuice

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 06:29 AM

Posted 14 December 2018 - 05:35 PM

I'm having this issue as well (for the last month or two). It's very inconsistent. If I were to guess, I'd say one out of every 20 times times I start playback, 1-2 minutes in it will randomly start over at the beginning. Don't have any logs (can try to grab next time it happens).


Edited by thelostjuice, 14 December 2018 - 05:36 PM.


#27 Spotta OFFLINE  

Spotta

    Advanced Member

  • Members
  • 123 posts
  • Local time: 11:29 AM

Posted 14 December 2018 - 05:54 PM

I'll to do a little more extensive testing, if I get enough time. I should probably use the same mpv build that you are, too. I may grab theater from Git and run it as a portable with none of my tweaks.

I'll be honest, this is a minor inconvenience compared to not being able to watch in-progress recordings while recording and even when they are finished not until up to the next library scan which happens every 12 hours. 



#28 Doofus OFFLINE  

Doofus

    Advanced Member

  • Members
  • 13562 posts
  • Local time: 03:29 AM

Posted 14 December 2018 - 06:05 PM

I'll be honest, this is a minor inconvenience compared to not being able to watch in-progress recordings while recording and even when they are finished not until up to the next library scan which happens every 12 hours.


Do you have real time monitoring, enabled? My recordings show up straight away. Having said that, I made a library for my tv recordings which monitors the folder where the server records them.

#29 Spotta OFFLINE  

Spotta

    Advanced Member

  • Members
  • 123 posts
  • Local time: 11:29 AM

Posted 15 December 2018 - 11:47 AM

Same, and real time monitoring is on, however I'll keep the info to my other thread.

 

480 .mkv's doing the same

 

5c1521dc1b025_embyrestart2.jpg

 

 

Attached Files



#30 Deathsquirrel OFFLINE  

Deathsquirrel

    Advanced Member

  • Members
  • 2059 posts
  • Local time: 03:29 AM

Posted 16 December 2018 - 12:50 AM

It looks like I'm getting the same thing on my xbox copy of ET as well.  Need anything tested there?



#31 PrincessClevage OFFLINE  

PrincessClevage

    Advanced Member

  • Members
  • 1077 posts
  • Local time: 09:29 PM

Posted 16 December 2018 - 04:58 AM

I am also experiencing similar symptoms with ET running on htpc

#32 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148965 posts
  • Local time: 06:29 AM

Posted 17 December 2018 - 01:02 PM

Yes, the more info the better would be great as far as what conditions this happens under, and when it does not. Thanks.



#33 Deathsquirrel OFFLINE  

Deathsquirrel

    Advanced Member

  • Members
  • 2059 posts
  • Local time: 03:29 AM

Posted 18 December 2018 - 12:11 AM

@Luke I'm sending you a server log and media info.  It was How the Grinch Stole Christmas played back to an xbox ET client on the 16th.



#34 daedalus OFFLINE  

daedalus

    Advanced Member

  • Members
  • 1252 posts
  • Local time: 12:29 PM

Posted 18 December 2018 - 01:48 PM

just stumbled over another 2 minutes thing

 

if you hit "back" to exit on the spinning circle while auto advancing to the next episode, ET jumps back to the menu, all good so far, but then, magically after exactly 2 minutes, it starts the episode it was trying to play previously

 

there surely must be some 2 minutes timer anywhere that gets triggered here


Edited by daedalus, 18 December 2018 - 01:50 PM.


#35 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148965 posts
  • Local time: 06:29 AM

Posted 19 December 2018 - 01:15 AM

That's what i'm trying to hunt down.



#36 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148965 posts
  • Local time: 06:29 AM

Posted 19 December 2018 - 01:15 AM

This shouldn't be related, but just for testing, can you disable the app's screensaver and then see if it still happens? Thanks.



#37 daedalus OFFLINE  

daedalus

    Advanced Member

  • Members
  • 1252 posts
  • Local time: 12:29 PM

Posted 19 December 2018 - 07:38 AM

i never used the screensaver in ET



#38 PrincessClevage OFFLINE  

PrincessClevage

    Advanced Member

  • Members
  • 1077 posts
  • Local time: 09:29 PM

Posted 20 December 2018 - 07:40 AM

I had some trouble getting a movie to play and then disabled local trailers the the problem video played fine but restarted after 2mins, could it have anything to do with cinema mode? I still have custom intros enabled

#39 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 148965 posts
  • Local time: 06:29 AM

Posted 20 December 2018 - 10:00 PM

I had some trouble getting a movie to play and then disabled local trailers the the problem video played fine but restarted after 2mins, could it have anything to do with cinema mode? I still have custom intros enabled

 

If you disable cinema mode, does the issue occur?



#40 Doofus OFFLINE  

Doofus

    Advanced Member

  • Members
  • 13562 posts
  • Local time: 03:29 AM

Posted 20 December 2018 - 10:07 PM

For what it's worth, I reproduced it with cinema mode, disabled.







Also tagged with one or more of these keywords: Theater, Windows 7, Restarts

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users