Jump to content


Photo

Emby not loading in Chrome

chrome. edge bug

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Tobias De Bruijn OFFLINE  

Tobias De Bruijn

    Newbie

  • Members
  • 1 posts
  • Local time: 06:29 AM

Posted 29 November 2018 - 12:55 PM

Hi,

 

Emby is not loading anything for me but the black background. Does work in MS Edge

Chrome Console output:

[Deprecation] document.registerElement is deprecated and will be removed in M73, around March 2019. Please use window.customElements.define instead. See https://www.chromestatus.com/features/4642138092470272 for more details.
(anonymous) @ paper-icon-button-light.js?v=3.3.1.0:1
bower_components/emby-webcomponents/fullscreen/fullscreen-doubleclick.js?v=3.3.1.0:1 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
alameda.js?v=3.3.1.0:1 Uncaught (in promise) Error: Load failed: bower_components/emby-webcomponents/fullscreen/fullscreen-doubleclick: http://192.168.1.3:8096/web/bower_components/emby-webcomponents/fullscreen/fullscreen-doubleclick.js?v=3.3.1.0
    at HTMLScriptElement.<anonymous> (alameda.js?v=3.3.1.0:1)
notifications.js?v=3.3.1.0:1 [Deprecation] The Notification API may no longer be used from insecure origins. You should consider switching your application to a secure origin, such as HTTPS. See https://goo.gl/rStTGz for more details.

Running Windows 10 Home, Chrome: 70.0.3538.110, Emby: 3.3.1.0-amd64

Running this old of a version because FreeNAS hasn't gotten a new update yet in the Plugin Libary



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157111 posts
  • Local time: 01:29 AM

Posted 29 November 2018 - 02:07 PM

Hi, you'll need to update the server. You can always try our new freenas package here:
https://emby.media/c...view=getnewpost
Thanks.





Also tagged with one or more of these keywords: chrome., edge, bug

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users