Jump to content
ddluzelle

ANSWERED Emby Server Windows

Recommended Posts

ddluzelle

Hi Emby, I'd like to ask for your help. We're not able to update Emby Server hosted to our Windows Server.

We're not able to update emby server which is hosted in our Windows Server. Even if we have downloaded the latest version and was advised to restart after, still the update failed. 

What are the other steps we can do to update our Emby Server? 

Thanks.

 

5af3c0bc2360a_supporterror.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, please shutdown Emby Server and install from the website on top of your existing version.

 

You're coming from a really old version so right after updating you most likely will need to run a library scan, and if you have any plugins installed, make sure to install the latest versions of those plugins. Thanks.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
ddluzelle

Hi, Emby Admin I'd like to raise a concern regarding with installing the emby server application from the website to have the latest update thus Installing the new application overwrite or delete the movies we have in the library?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spaceboy

No it won’t, you are overwriting the system folder, your user information is all in the programdata folder

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Riggs

Hi, please shutdown Emby Server and install from the website on top of your existing version.

 

You're coming from a really old version so right after updating you most likely will need to run a library scan, and if you have any plugins installed, make sure to install the latest versions of those plugins. Thanks.

 

Hello @@Luke after 4 or 5 updates in beta's, leaving the server on auto and restart after update on auto, it doesn't work.

 

You kindly answer me in other post doing this same thing.

 

After the first question and 4 or 5 updates later the installation trying to install over and over. 

 

I fix that unchecked the auto download updates and auto restart after, now i do the updates at hand.

 

This is just a report for your records, not a complain. I don't know if this happend to many people or just me. Maybe the bug is on me :D

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

Hello @@Luke after 4 or 5 updates in beta's, leaving the server on auto and restart after update on auto, it doesn't work.

 

You kindly answer me in other post doing this same thing.

 

After the first question and 4 or 5 updates later the installation trying to install over and over. 

 

I fix that unchecked the auto download updates and auto restart after, now i do the updates at hand.

 

This is just a report for your records, not a complain. I don't know if this happend to many people or just me. Maybe the bug is on me :D

 

Thank you

 

Hi.  This is a known issue with the current beta.  There is discussion on it in the testing area.

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Riggs

Ups, sorry.

 

Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ebr

No problem.  Always better to report something if you're not sure.

 

Thanks.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Yes if you are running test builds then please make sure to monitor the testing area of the community. Thanks.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Riggs

Got it, thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...