Jump to content
jhs

Status on official LG app

Recommended Posts

Luke

@@macnb depends. The limiting factor could also be disk performance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
anthonws

Is the 1.0.24 for all Web OS versions? I have a user that is reporting some issues, and while trying to debug it, it seems that one of its TV's is still in 1.0.20. While the user user told me that it has checked for updates and nothing was available.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Is the 1.0.24 for all Web OS versions? I have a user that is reporting some issues, and while trying to debug it, it seems that one of its TV's is still in 1.0.20. While the user user told me that it has checked for updates and nothing was available.

 

All WebOS models got the update, yes.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
KevinSartori

@Luke Just curious, it's been a while since the last release, are we currently waiting on LG for an update to the Emby app or are you guys still putting together the next submission?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Yes we're in process of submitting. Thanks.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
mrkics

thnx for the update, still looking forward for this release

Share this post


Link to post
Share on other sites
unisoft

I hope this upcoming release fixes the mess of an EPG where the images all collide at bottom of the EPG that has been outstanding for past few releases.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
SikSlayer

Just updating this thread for anyone who would ask (I was about to).

Share this post


Link to post
Share on other sites
skank

Hi,

 

I have a question, i have the lg app on my oled lg tv.

However when trying to play xmen 4K it does play.

However if i turn on subs.. it refuses to play?

i can chose between dutch (subrip) or dutch (pgssub) or english pgssub or turn off

so it only plays when off

 

Any idea?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke
1 hour ago, skank said:

Hi,

 

I have a question, i have the lg app on my oled lg tv.

However when trying to play xmen 4K it does play.

However if i turn on subs.. it refuses to play?

i can chose between dutch (subrip) or dutch (pgssub) or english pgssub or turn off

so it only plays when off

 

Any idea?

Hi there, we're happy to help. Please see how to report a media playback issue:

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
rbjtech
19 hours ago, skank said:

Hi,

 

I have a question, i have the lg app on my oled lg tv.

However when trying to play xmen 4K it does play.

However if i turn on subs.. it refuses to play?

i can chose between dutch (subrip) or dutch (pgssub) or english pgssub or turn off

so it only plays when off

 

Any idea?

Almost certainly caused by the subtitle extracting taking a long time as it's a 4K file.  For the subrip/srt - It will eventually come back to you and play - but the better option is to use External subtitles (.srt) as this will allow instant playback as they already available.  PGS subs will not work.

Try using the built in subtitle finder (I have used it many times, and it works really well) - or find the subtitle yourself - just name it identical to the filename plus the .language.srt at the end - ie <filename>.eng.srt

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...