Jump to content
Sign in to follow this  
esomn

artist.nfo not being generated on artist folder, some metadata missing

Recommended Posts

esomn

Sorry i know this has been answered before.

 

I searched the forums and found users with the same problem, but i dont know if i should bring back an old post or make a new one.

 

Same problem: https://emby.media/community/index.php?/topic/43502-emby-generating-artistnfo-on-emby-servermetadataartists-instead-of-artist-folder-and-not-fetching-artist-bio/

 

Artists/albuns added some time ago are good, every .nfo is in the correct folder and everything is ok for these in the metadata manager and music catalog.

 

For recent added artists emby generates an artist.nfo under \Emby-Server\metadata\artists and the genre tag is missing when i check in the metadata manager.

 

This is anoying specially when browsing a genre, these newly added artist wont show up.

 

The option 'Save artwork and metadata into media folders' is ticked.

 

When i move the .nfo manually to the artist folder seems to work, the artists pop under the genre in the music catalog.

 

Im using version 3.2.17.0

 

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...