Jump to content


Photo

XPEnology Users Read Me

XPEnology ReadMe GettingStarted

  • Please log in to reply
118 replies to this topic

#101 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 121698 posts
  • Local time: 04:52 AM

Posted 16 January 2019 - 03:21 PM

Thanks for the info.



#102 WiteWulf OFFLINE  

WiteWulf

    Member

  • Members
  • 15 posts
  • Local time: 08:52 AM

Posted 16 January 2019 - 03:52 PM

Are you trying to get accurate metadata for movies with Spanish titles? If so, check that you have the correct language set for the library



#103 adriaurora OFFLINE  

adriaurora

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 09:52 AM

Posted 16 January 2019 - 04:11 PM

Are you trying to get accurate metadata for movies with Spanish titles? If so, check that you have the correct language set for the library

Yes, I have set Spanish for the library. And the metadata is working for almost every title. But it has a high percentage in the indexing which is done wrong (Compare to Plex), and the name and the year are correctly entitled. But thanks for the advice anyway.



#104 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 121698 posts
  • Local time: 04:52 AM

Posted 16 January 2019 - 04:14 PM

I will review your feedback and examples to see what changes we can make. Thanks !



#105 solabc16 OFFLINE  

solabc16

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 1924 posts
  • Local time: 08:52 AM

Posted 16 January 2019 - 04:35 PM

Thanks for your earlier feedback @adriaurora, appreciated.

 

Best

- James



#106 enekraso OFFLINE  

enekraso

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Local time: 11:52 AM

Posted 09 February 2019 - 06:31 AM

Hello @aquaporin4

 

Please can you run the diagnostics followed by the send logs utilities, details below:-

 

 

 

Once done, just post the reference here and I'll take a look.

 

Thanks

- James

Dear James, with the same problem please help.

Upload completed successfully, please include this filename with your ticket...
sendlogs_NAS_synology_bromolow_3615xs_20190209T102538UTC.tgz 
 
Evgeny


#107 solabc16 OFFLINE  

solabc16

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 1924 posts
  • Local time: 08:52 AM

Posted 10 February 2019 - 03:47 PM

Hello @enekraso

 

Thanks for the logs, I'll get back to you shortly.

 

Best

- James



#108 enekraso OFFLINE  

enekraso

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Local time: 11:52 AM

Posted 13 February 2019 - 11:42 AM

Hello @enekraso

 

Thanks for the logs, I'll get back to you shortly.

 

Best

- James

Dear James,

thank you for reply. I'll be waiting.

 

Evgeny



#109 457992195 OFFLINE  

457992195

    Member

  • Members
  • 11 posts
  • Local time: 04:52 PM

Posted 19 February 2019 - 04:27 AM

Hello, my motherboard is asrock j3455 - itx.


#110 ai4666 OFFLINE  

ai4666

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 04:52 PM

Posted 24 February 2019 - 03:49 AM

AMD 200GE 5c724c6c07e10_6KN55ECQVCEDEJTLN_W.png



#111 apejovic OFFLINE  

apejovic

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 05:52 PM

Posted 01 March 2019 - 08:47 PM

Hey Guys, maybe u can help me,

 

since update to 4.x my Emby is not working.

 

HP N54L baremetal installation. DSM 5.2-5967

 

Version 3.x was working for me. Even HWT was working. A bit weak, due to CPU power, but good enough for me.

 

I've tried also a new install. Nothing. I can't start the package to run.

 

Could you provide the old package for download or a solution to fix this problem?

 

Right now I'm not able to update my server due to an old vesion of a tool I'm using.

 

thanks guys



#112 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 121698 posts
  • Local time: 04:52 AM

Posted 01 March 2019 - 11:29 PM

Hey Guys, maybe u can help me,

 

since update to 4.x my Emby is not working.

 

HP N54L baremetal installation. DSM 5.2-5967

 

Version 3.x was working for me. Even HWT was working. A bit weak, due to CPU power, but good enough for me.

 

I've tried also a new install. Nothing. I can't start the package to run.

 

Could you provide the old package for download or a solution to fix this problem?

 

Right now I'm not able to update my server due to an old vesion of a tool I'm using.

 

thanks guys

 

Hi there, what happens when you try to start the server?



#113 apejovic OFFLINE  

apejovic

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 05:52 PM

Posted 03 March 2019 - 07:13 PM

Hey,

 

sorry for my late response.

 

I can't start package in DSM. Here is the log from the package centre:

 

5c7c5f34b6762_screenshot20190304.jpg

 

Maybe this helps you for troubleshooting. thank you so much



#114 solabc16 OFFLINE  

solabc16

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 1924 posts
  • Local time: 08:52 AM

Posted 13 March 2019 - 09:48 AM

Hello All

 

If you're running an XPEnology system using DSM5 and have been experiencing the Emby Server package not stopping/starting correctly after an update - requiring the system to be rebooted, this should be resolved with the latest 4.0.3.0 release for XPEnology.

 

As always, let us know how you get on...

 

Best

- James


Edited by solabc16, 13 March 2019 - 09:48 AM.


#115 solabc16 OFFLINE  

solabc16

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 1924 posts
  • Local time: 08:52 AM

Posted 13 March 2019 - 09:51 AM

Hello @apejovic

 

Are you using the correct package for your processor? e.g. https://github.com/M...s-for-XPEnology

 

Based on the above, you would need to use the 'barcelona' architecture for your AMD based system.

 

e.g.

https://synology.emby.media/?package_repository=360efc6e-de72-4073-b603-2bfbd7001586&package_architecture=xpen-barcelona

Best

- James


Edited by solabc16, 13 March 2019 - 09:52 AM.


#116 ai4666 OFFLINE  

ai4666

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 04:52 PM

Posted 13 March 2019 - 09:52 AM

嗨,

 

我使用的是AMD 200GE CPU,并且已经有了一个首映键。

 

 

 

当我选择高级选项,任何解决方案时,Emby都找不到任何硬件解码器或编码器?

 

already use https://synology.emb...xpen-barcelona and tried other sources, emby encodes and  decoders still not working 


Edited by ai4666, 13 March 2019 - 09:57 AM.


#117 solabc16 OFFLINE  

solabc16

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 1924 posts
  • Local time: 08:52 AM

Posted 13 March 2019 - 10:43 AM

Hello @ai4666

 

In the first instance, you would need an XPEnology implementation that included driver support for AMD's GPU.

 

I'm not sure such an implementation exists at this time.

 

Emby Server will not be able to find any encoder or decoders, until the system itself is able to provide access to the graphics h/w.

 

Best

- James


Edited by solabc16, 13 March 2019 - 10:44 AM.


#118 ai4666 OFFLINE  

ai4666

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 04:52 PM

Posted 14 March 2019 - 10:02 AM

thx, is there any XPEnology support ds3715 DS6.2.1? cant not find it after searching internet

#119 apejovic OFFLINE  

apejovic

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 05:52 PM

Posted 16 March 2019 - 01:37 AM

Thank you for you time James.
 

requiring the system to be rebooted,

I did this. Install it again, reboot, nothing. It doesn't start anymore.

 

Hello @apejovic
 
Are you using the correct package for your processor?
 

https://synology.emby.media/?package_repository=360efc6e-de72-4073-b603-2bfbd7001586&package_architecture=xpen-barcelona

Yes, I'm using that repository from the beginning.
 
I will try again a new install and check the repository, just to make sure, there is no mistake.
 
Thank you James and all other Members for your help
 
 
 
EDIT:
 
Repository ok
An update was shown. Installed, reboot, package not started. Not possible to start.
 
Deinstallation, reboot, check repository again, is ok, download and install 4.0.3.0, reboot, package not started. Not possible to start.
 
 

 

ANOTHER EDIT:

 

I don't know what happend now, right now the package is running :blink:

I tidy up the server and uninstalled some packages. Reboot. Emby is running. I will check for full function and come back here. But maybe within the next days.

 

Thank you, whatever you did :D


Edited by apejovic, 16 March 2019 - 03:24 AM.






Also tagged with one or more of these keywords: XPEnology, ReadMe, GettingStarted

1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users


    chengpeng