Jump to content

Roku Connections Problems


Jorgesoto
 Share

Go to solution Solved by ebr,

Recommended Posts

I reinstalled server v3.0.5597.0 beta due to problems i was having connecting with My Roku3.  Now it is saying Server Not Found.  Can anyone give me some suggestions on what might be wrong or how i can fix this.  When i was using Server v3.0.5588.1 it was working for about 2months and then it just stopped working that is why i removed it from my Windows 7 PC and downloaded Beta Version.  Any and All help is appreciated.

Link to comment
Share on other sites

  • Solution

Make sure you are running the proper Roku app (channel).  It should say "Emby" NOT "Media Browser".

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Thanks "EBR" Chief Bottle Washer... That was exactly the problem.  I am now up and running appreciate the help...

 

:D  :D  :D  :D  :D  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Sethking86

Need help its aking for a pin followed the steps and is said pin successful but I can't seem to get out of that page I have a roku its asking me to go to emby.roku/pin what' do I need to do

Link to comment
Share on other sites

Need help its aking for a pin followed the steps and is said pin successful but I can't seem to get out of that page I have a roku its asking me to go to emby.roku/pin what' do I need to do

 

I have already responded to you in the thread you opened. We do our best to help. You only need to report it once.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...