Jump to content


Photo

Roku Connections Problems

device Server Roku Connection

Best Answer ebr , 28 April 2015 - 12:02 PM

Make sure you are running the proper Roku app (channel).  It should say "Emby" NOT "Media Browser".

Go to the full post


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Jorgesoto OFFLINE  

Jorgesoto

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 01:29 AM

Posted 28 April 2015 - 12:00 PM

I reinstalled server v3.0.5597.0 beta due to problems i was having connecting with My Roku3.  Now it is saying Server Not Found.  Can anyone give me some suggestions on what might be wrong or how i can fix this.  When i was using Server v3.0.5588.1 it was working for about 2months and then it just stopped working that is why i removed it from my Windows 7 PC and downloaded Beta Version.  Any and All help is appreciated.



#2 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46431 posts
  • Local time: 08:29 PM

Posted 28 April 2015 - 12:02 PM   Best Answer

Make sure you are running the proper Roku app (channel).  It should say "Emby" NOT "Media Browser".


  • Happy2Play likes this

#3 Jorgesoto OFFLINE  

Jorgesoto

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 01:29 AM

Posted 29 April 2015 - 02:46 PM

Thanks "EBR" Chief Bottle Washer... That was exactly the problem.  I am now up and running appreciate the help...

 

:D  :D  :D  :D  :D  :D



#4 Sethking86 OFFLINE  

Sethking86

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 21 May 2015 - 05:57 PM

Need help its aking for a pin followed the steps and is said pin successful but I can't seem to get out of that page I have a roku its asking me to go to emby.roku/pin what' do I need to do

#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 136117 posts
  • Local time: 08:29 PM

Posted 21 May 2015 - 05:59 PM

Need help its aking for a pin followed the steps and is said pin successful but I can't seem to get out of that page I have a roku its asking me to go to emby.roku/pin what' do I need to do

 

I have already responded to you in the thread you opened. We do our best to help. You only need to report it once.







Also tagged with one or more of these keywords: device, Server, Roku, Connection

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users