Jump to content


Photo

Unable to connect to server

Roku Server Update Supporter Connect

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 dguilmore OFFLINE  

dguilmore

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 05:45 AM

Posted 16 February 2015 - 12:05 AM

 
 
I have both Media Browser channels in the Roku Channel Store and another older one I got  2 years ago from private channels.
My server always connected to all of them before the server updates last week.
 

 

 
Channels are version 1.78, 1.84 & the official ch.
 
I cant get Media Browser to connect to my server since last update. I became a supporter and it links my account, but says unable to connect to server on my  Roku. Wont play in Netgear anymore either. That one says Media Browser (Offline). Still plays in my browser. Please help. Would it still play in browser if I pasted the activation key wrong?  Also my Roku doesn't show up in the selected play to devise area.

 



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 124094 posts
  • Local time: 12:45 AM

Posted 16 February 2015 - 12:13 AM

I would try removing all media browser roku channels and then re-install the one from here:

 

http://mediabrowser....r-roku-channel/

 

Just to make sure it's the correct one. Let's make sure you're using the right app. If the problem persists then we can go from there. 

 

You say you're able to use the web interface. Is that from the server machine? have you tried the web interface on other devices like a smart phone (just for testing purposes). thanks.



#3 dguilmore OFFLINE  

dguilmore

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 05:45 AM

Posted 16 February 2015 - 05:18 PM

problem fixed in Firewall settings.


  • tipc85 likes this

#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 124094 posts
  • Local time: 12:45 AM

Posted 16 February 2015 - 05:25 PM

well done!



#5 tipc85 OFFLINE  

tipc85

    Newbie

  • Members
  • 1 posts
  • Local time: 10:45 PM

Posted 23 November 2015 - 11:56 PM

What did you do in firewall? I have problems that I think have to do with firewall

#6 vaise OFFLINE  

vaise

    Advanced Member

  • Members
  • 932 posts
  • Local time: 02:45 PM

Posted 25 November 2015 - 06:11 AM

I just uninstalled bitdefender and Windows decided to activate the built in firewall then (Win 10) - and now My roku's are not working.  I disable the Windows firewall, and the roku's start working again.  I also would like to know what is needed to be activated/allowed.



#7 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 124094 posts
  • Local time: 12:45 AM

Posted 25 November 2015 - 11:32 AM

I just uninstalled bitdefender and Windows decided to activate the built in firewall then (Win 10) - and now My roku's are not working.  I disable the Windows firewall, and the roku's start working again.  I also would like to know what is needed to be activated/allowed.

 

Hi, check out our wiki article on connectivity:

 

https://github.com/M...ki/Connectivity







Also tagged with one or more of these keywords: Roku, Server, Update, Supporter, Connect

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users