Jump to content
skynet600

Completely off topic - User lock and server reboot

Recommended Posts

skynet600

Just a punt here but anyone else recently seen a change in their server behaviour?  The first issue is user lock.  After an indeterminate time of inactivity the user session will be locked even though there is no password.  In "Power Options" I have "Require a password on wakeup" disabled.   It should be noted that I have no password set for the admin user.  I have also checked the screen saver settings and "On resume, display logon screen" is also disabled.  I have gone through my entire power options menu and cannot find anything that might cause it.

 

Another thing I have noticed is the server restarting itself early in the morning even with no patches installed.

 

Just some weird sh1t happening all of a sudden.  I have had the same PC for a number of years now. 

 

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
NWGiles

maybe set a password, and then in netplwiz set it to remember and not require it

 

 http://pcsupport.about.com/od/windows-8/fl/auto-logon-windows-8.htm  

 

I have mine like this, for 7 and 8 with "Require a password on wakeup" disabled. there has been a lot of windows updates in the past 2 weeks, maybe that restarted it, however mine setup like this just loads straight back in

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...