Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'win2016'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Spotta

    Service won't start

    Hi I was experimenting with using a SSL Cert with Emby this morning, I changed the public https port in server manager and now my Emby will not start, attached are the Emby logs from when this happened, in my Event viewer I can see the following The description for Event ID 7024 from source Service Control Manager cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer. If the event originated on another computer, the display information had to
  2. Spotta

    Symlinks not followed

    Hi I have started experimenting with Filebot to auto create symlinks on my media in the correct format for Emby while leaving the original files where they are, I am just manually running the script on some test files at the moment while I fine tune it, The symlinks get created, Emby is populating the extra data, but the files are not playable on Theater, web client or iOS app. I'm on Win2016 and would prefer to use Hardlinks but they are not supported on Drivepool. I thought symlinks were supported by Emby, am I missing something here?
×
×
  • Create New...