Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'themoviedb.org'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. I have this movie http://www.themoviedb.org/movie/13377-how-the-grinch-stole-christmas but it is actually pulling down the metadata for http://www.themoviedb.org/movie/240662-the-making-of-dr-seuss-how-the-grinch-stole-christmas My current folder format is: Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas! (1966) I also tried How the Grinch Stole Christmas (1966) How the Grinch Stole Christmas! (1966) How the Grinch Stole Christmas! 1966 Any ideas on how to get it to pull down the right info? Thanks
  2. Hi I'm having a weird issue with getting images for my Collections created by the plugin Auto Box Sets (v. 0.0.1.5). My metadata "Preferred language" and "Country" is set to Danish and Denmark. For all my Movies this works fine, it gets the Danish versions of images if there is any, if not it gets the English / No Language / top voted from themoviedb.org. But for my Collections / BoxSets it's not getting the "English" or "No Language" from themoviedb.org if there aren't any in danish. I can change my "Preferred language" to "English" and then "Browse Images" on a Collection folder, then "English" Images will show up but still not the "No Language" ones. I have tried with my Collection of RED -> http://www.themoviedb.org/collection/163902-red-collection And it sure has some Backdrops and Primary Images but i just wont fetch them if the language of the images is not the same as the "Preferred language". And since most Backdrops are "No Language" i cant get those other then getting them manual and uploading them to each Collection. System: Server Version: 3.0.5174.21980
×
×
  • Create New...