Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'route'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hello I'd like to know if there is a way to watch a video in one device while listening to its audio on another, in my case the server. Thank you!
  2. Hello. A very satisfied user of Emby. Thank you to those that put a lot of hard work into a beautifully crafted app. My issue started 3 days ago. No remote access. Troubleshooting: In-Home access is visible. Static route is still in place. Port forwarding confirmed. VPN is used when testing Remote access. I have reviewed and followed the MediaBrowser Connectivity article. Firewall is not blocking anything related to Media Server nor the serverapp.exe I have troubleshot with the previous install, and with a fresh install. No luck It would appear there is no route to host Anyone have any suggestions as to what the next step would be? Thank you in advance.
×
×
  • Create New...