Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'to'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hello. A very satisfied user of Emby. Thank you to those that put a lot of hard work into a beautifully crafted app. My issue started 3 days ago. No remote access. Troubleshooting: In-Home access is visible. Static route is still in place. Port forwarding confirmed. VPN is used when testing Remote access. I have reviewed and followed the MediaBrowser Connectivity article. Firewall is not blocking anything related to Media Server nor the serverapp.exe I have troubleshot with the previous install, and with a fresh install. No luck It would appear there is no route to host Anyone have any suggestions as to what the next step would be? Thank you in advance.
  2. Hi, have any sorted out how to use an external player like TMT6 to play folderBD/iso ? So far MPC-HC is working just fine, but TMT6 just starts, but no movie is loaded. I've tried the {PATH} but it does not work, TMT6 just starts but does not load up any movie.. Is there any solution for this? Thanks
×
×
  • Create New...