Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ps3'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 5 results

  1. CBers

    Emby Gaming Club

    A gaming club as well !! RULES: 1. THERE IS NO GAME CLUB 2. NO SPOILERS 3. GIVE OVERALL EXPERIENCE FELT ABOUT THE GAME (how it made you feel) 4. YOU MAY GIVE COMPARISONS TO OTHER GAMES 5. GIVE A SCORE OUT OF 10 6. PERHAPS SUPPLY ANY LINK TO THE GAME. Thanks for joining.
  2. I am running the latest server Version 3.0.5231.40980 with the new DLNA Server. I tried streaming to my PS3 and while the MB server shows up in the menu, there is nothing but an error message when I select it. It specifically says "there are no titles", and a "DLNA Protocol error (7522)" shows up. Both my PC and Plex have no issue connecting through DLNA. I have been using Plex up until now but was excited to try MB. I have a attached the resulting log file after selecting the MB server icon. Has anyone else successfully connected through PS3? Is there something in the PS3 profile that can be adjusted? Thanks. log.txt
  3. I'm having a problem with the Emby DLNA server. Emby server Version 3.0.5781.2 is installed on my PC running Windows 7 Pro. I use Kodi with the Emby plugin on this PC and it works perfectly. Also have no problem with Kodi and the Emby plugin on my laptop. Installed the Emby app on my android phone and that works perfectly too. However, I cannot see the Emby server on either of my TVs or my PS3. I've tried editing the profiles to add their serial numbers for identification. Also tried changing a number of settings to try figure out what the problem is. Searched the forums and google for help ... But no matter what i try it just doesn't seem to work These are the devices in my network: 192.168.1.1 router 192.168.1.3 PC running Emby and Kodi 192.168.1.4 Laptop running Kodi 192.168.1.5 Xperia Z3 running Emby android app 192.168.1.6 LG Smart TV 192.168.1.7 PS3 192.168.1.8 Samsung TV I've attached the log file with DLNA debugging enabled. Any help with this matter will be greatly appreciated. server-63583820979.txt
  4. DerBusIsVoll

    Transcoding m4a audio to PS3

    Hello All, seeking DLNA help. I'm running Server Version 3.0.5490.2 on windows 7 64bit, and would like to play some m4a files on my PS3. To get there, I tried to add to the container section in the PS3 profile an audio element, but only got offerings for video and pictures. Is this intended behaviour? It seems that ffmpeg is able to do the job, so is there a way to make the changes in the xml file as the gui seems not to support the Audio containter section? What do I need to do? Brgds DerBusIsVoll
  5. millgeek

    Playback Issues with PS3

    Looking for suggestions, because honestly, I'm not even sure where to start with this one: With the release of 3.0.5366.22005, the PS3 finally sees the content in the MB3 server (Thank you 7illusions. You rock!) However, some of my files will not play smoothly. The audio sounds fine, but the video is herky-jerky, stalling, speeding up, slowing down, just all over the place, but always in exactly the same places on every playback from both my test server and my production server. Normally I would start by zeroing in on the differences, such as containers and codecs, between the files that work and those that don't, but in this case I can't seem to find anything consistent. All of the files are MKVs. All of the standard definition content seems to have problems, but so does some of the HD content. At one point I was even narrowing my focus down to two movies, one worked and one didn't. Both MKVs, 1920x800 at 23.976 fps, AVC High Profile 4.1, DTS-HD MA, about a 5 min runtime difference with overall bitrates within 300 Kbps of each other. The one consistent element: if I adjust the PS3 transcoding profile to anything but mp3, no file has sound but the video plays smooth on every file.
×
×
  • Create New...