Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'native (direct paths)'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. for about a year now, probably since i updated to Kodi Matrix (and started using Add-on mode), i have been experiencing playback issues when first starting a movie/video file (mkv)....for the first 20-30 seconds of most files i would have brief 1-2 second periods of jerky playback/ stuttering, but then eventually the rest of the video would play fine it was annoying but i got somewhat used to it, but after updating to Emby 6.2.10, the jerkiness/stuttering seemed to get a little worse i had assumed it might be a hardware issue with my HTPC system, but now noticed the same mkvs played smoothly with players like VLC and MPC-HC i had been using Emby in Add-On mode, so then experimented with using Native mode, and was surprised to find that now the video files play smoothly from the very beginning, no more stuttering/jerkiness what could be the reason for this?
  2. Videos not playing when playback mode set to Add-on (Default). This has been working for me up until now. Emby Server: 4.2.1.0 Emby Addon: 4.1.13 Log: https://paste.kodi.tv/tawinovizu.kodi If I change playback mode to Native (Direct Paths), videos play fine. How can I get videos to play when the playback mode is set to Add-on (Default)?
×
×
  • Create New...