Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'QSV'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. fkp

    HW Transcoding not working

    Hi, I'm trying to use HW Transcode without success and I need help. I'm using Debian 8 with emby server 3.2.25. I have a kernel 4.4 patched for QSV, installation is OK tests OK I have compiled ffmpeg with QSV support, tests OK My issue is when I select Intel Quick Sync or VAAPI, I have no video playback. the reason is quite simple, ffmpeg can not open /dev/dri/* as emby user the command extracted from emby's log : gives : if I cut/paste the same command and run it as root it works I have the same issue with vainfo ( gives information with root and none with non root user ). So I understand my problem is not linked to emby but perhaps someone here has found a solution. and : * I don't want to run emby as root * My server has no display ( no X running ) * emby user is in the video group Thanks !
×
×
  • Create New...