Jump to content
Sign in to follow this  
55555md

Missing season in metadata after reinstallation

Recommended Posts

55555md

Hello

 

Version 3.0.5343.40355

 

Yesterday I uninstall Media browser, today I install again, but tv seasons doesn't show properly. Metadata was saved on tv folders, all images etc was saved in past. Now it looks like MB don't see images and don't issue season item.

Example below. How to relink automatically all seasons in tv shows?so I will be see correctly...

Second thing, from what depending that sometimes MB download to folder season01-poster.jpg and sometimes only season01-landscape.jpg(I check poster also exist to that tv shows).

Regards

53f32def9d841_Missingseasons.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Has the first time initial library scan finished? can you post a server log from that? thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
speechles

Isn't it required to have a "Season X" folder in there, and not just lump your episodes into the main series folder? A "Season 9" folder with the required episodes from that season appears missing.

 

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

That's ok, you don't need to move them. We'll get this squared away. I will have to test this out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

no it's not required.

Share this post


Link to post
Share on other sites
55555md

All tv shows don't have seasons. But if I delete all metadata(images etc.) from folder, then move folder to other place, restart server, and add again folder then it shows - but sorry it's many work do this with all serial again and again.

 

Second thing, from what depending that sometimes MB download to folder season01-poster.jpg and sometimes only season01-landscape.jpg(I check poster also exist to that tv shows).,, What should I have filled option that it will be always poster.53f4eccd77296_season.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

is this affecting all shows or just certain ones?

Share this post


Link to post
Share on other sites
55555md

10h ago You released:

"A new version of Media Browser Server has been installed.

10 hours ago

fix server discovery"

and now seasons are shown - do You modify something?

But I don't know why it is shown only landscape not a poster(even in past in folder exist poster) example below.

53f57de3b3b28_seasonempire.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

there shouldn't have been a different, although if you're going to use dev builds then you already know to expect the unexpected.

Share this post


Link to post
Share on other sites
55555md

I reinstall to official release and seasons again disappears. :(

Edited by 55555md

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...