Jump to content

Slow performance and Error message


Recommended Posts

adrianrus

Hi, I have just switch from Plex and have some issues/problems with Emby

1.When i try to play a movie/tv show sometimes i get this error: Playback Error No compatible streams are currently available.

What can i do?

 

2.It takes a long time until something plays  - like 3x clicks - is this normal, is it my internet, server or tv? Anything i can do about it?

It works fine on the computer.

 

Library (Emby 4.5.2.0) is on iMac with Catalina - streaming wirelessly to LG Smart TV (42LB650V-ZN) Emby Theater 1.0.24.

 

 

Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, the slow performance is resolved for the next update to the LG app.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
adrianrus

Hey Luke - thanks for reaching out so fast. 

I'm not a very technical person so i hope i put the write file here:

Also - do you need more context about the problem?

embyserver.txt

Link to post
Share on other sites
adrianrus

Im on OS Catalina and cant seem to find some things.... i got this instead, but dont know where to look

Windows: %appdata%\Emby-Server\logs

Screenshot 2020-10-27 at 19.12.18.png

Edited by adrianrus
Link to post
Share on other sites
Luke
48 minutes ago, adrianrus said:

Hey Luke - thanks for reaching out so fast. 

I'm not a very technical person so i hope i put the write file here:

Also - do you need more context about the problem?

embyserver.txt 2.85 MB · 0 downloads

Hi, is this the log file from the time frame that the problem was experienced? Around what time was that?

Link to post
Share on other sites
adrianrus
14 minutes ago, Luke said:

Hi, is this the log file from the time frame that the problem was experienced? Around what time was that?

Hi Luke,

I rewatch now some of the files ( 3 ) i had problems and redownload the embyserver txt - so the timestamp should be for now.

The problems i'm facing are:

  • on the Antony and Cleopatra movie, i don't have anymore play, pause controls - and can't stop the movie, or load subtitles
  • On the Raised by wolves - the problems are gone ... strange..
  • On The Boys same problem with the Playback Error

Image 2.jpeg

Playback Error.jpeg

Image.jpeg

embyserver.txt

Link to post
Share on other sites
adrianrus
Luke

Hi, essentially what I'm trying to say is there is an overwhelming number of log files. here. I'm not really sure what I should be looking at.

How about this. Please make the problem happen again, then attach all log files that were written to during the time period of the test. Thanks.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...