Jump to content

Track sync in Playlist - Chrome app


stephenwbrown
 Share

Recommended Posts

stephenwbrown

When I use the Chrome app to play music via a playlist on the remote server, the music played has become out of sync with the track selected. In other words, if I select track n°10 in the playlist, it actually plays N°11 or 12. I didn't see anything in the database about that but appreciate that i might be using the wrong tags. Can anybody suggest a work around? Thanks, Steve

Link to comment
Share on other sites

stephenwbrown

Hi My server and Emby 4.4.3.0.

It's running on an HP Envy laptop (about 4 years old) and Win10 latest version. Connected to my pc Lenovo laptop via an Ethernet network. Rgds.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

@stephenwbrown can you give me an idea how many songs are in the playlist?

Does it play correct if you start with track 1?

Is the issue when you jump in at say track 11?

Have you tried playing the specific track outside of playlist?  In other word if you played "Tom Sawyer" but got "Lime Light" instead and you go to the Rush Moving picture album and play Tom Sawyer do you get what you expect?

Just want to verify it's playlist related and not something in the album itself.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...