Jump to content

Question about my Administrator user


archlector
 Share

Go to solution Solved by archlector,

Recommended Posts

archlector

I am unable to login to Open Subtitles on my Emby installation, on my Synology DS218+ NAS.

I am an Emby Premiere member, and have checked that my login/password details for Open Subtitles are correct. 

When I click 'save', I get a spinning circle symbol that appears and nothing further happens.

 

Any ideas how to fix this?

 

Screenshot attached.

 

Thanks!

post-489081-0-97652000-1577841208_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Happy2Play

Are there errors in the server log or the browser console?  Have you tried a different browser?

Link to comment
Share on other sites

archlector

Version 4.3.1.0

I noticed the same spinning circle on the logs menu - SS attached(!)

 

I am looking through instructions on SSHing to access logs on the Synology - not something I've had to do before. Will follow up on that in a few hours, thanks

post-489081-0-44042200-1577875708_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

  • Solution
archlector

Aha, in trying to access the logs I realised that the account I was using was not setup to manage the server. (Users > Allow this user to manage the server).

 

Once logged in as a user with the "manage the server" box ticked I was able to save my Open Subtitles login credentials. 

Suggestion: Perhaps in future versions of EMBY, a tooltip letting people know they need to be logged in to access that would help?  Maybe one on the "logs" page too?

 

 

Anyhow, problem solved, thanks for the help!

Edited by archlector
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...