Jump to content


Photo

Does Custom CSS even work?

custom css linux

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 dimmthewitted OFFLINE  

dimmthewitted

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 12:05 AM

Posted 09 December 2019 - 04:45 PM

I understand this only affects the web view.

 

When I plug css into the Custom CSS section, the code does not render on the page.

 

Here is some example code, just to see if I could affect the page:

 
.card {display:none}
.tabcontent {display:none}
#indexPage {display:none}
.SkinHeader  {display:none}
.homeSectionsContainer  {display:none}
 
 
Is any one else seeing this not working?
 
I have Emby running on a Linux (Ubuntu).
 
 


#2 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 17177 posts
  • Local time: 12:05 AM
  • LocationWashington State

Posted 09 December 2019 - 05:00 PM

I copied and pasted the code you have above.  Works just fine as it removed everything on my test system.

 

I don't know what you are calling web view though.

 

CSS only works on LAN/WAN/DDNS (direct) connections, not Connect/app.emby.media.


Edited by Happy2Play, 09 December 2019 - 05:02 PM.


#3 dimmthewitted OFFLINE  

dimmthewitted

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 12:05 AM

Posted 10 December 2019 - 12:48 PM

I was testing on a browser from my LAN.

 

I wonder if Custom CSS doesn't work with Linux (Ubuntu) install or if there is something odd about my setup.







Also tagged with one or more of these keywords: custom css, linux

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users