Jump to content

Blank subtitle file when converting media with embedded subtitles


Anon28109
 Share

Recommended Posts

Anon28109

I think I've found a bug in Sync/Convert.

 

When converting media with embedded subtitles:

 

If the user who created the convert job has their playback preference set to Always Play Subtitles

The process works properly extracting a valid vtt file.

 

If the user who created the convert job has their playback preference set to Only Forced Subtitles (and I bet anything that in that particular instance wouldn't trigger subtitle display):

The process creates a blank vtt file.

 

I've worked around this by creating a dedicated user with Always Play Subtitles, then logging in as that user just to create convert jobs.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Anon28109

Hi, is this repeatable?

 

Yes. It's been a problem for a while for me at least.

 

When I did a clean install a couple months ago I couldn't remember why I had set up a dedicated account for sync/convert so I deleted it and recreated the jobs under my main user. Then I noticed no subtitles and it clicked, that was why.

Link to comment
Share on other sites

Anon28109

Huh, I tested with a few files and also could not reproduce it. No version upgrades since my initial post so either I was wrong or the bug is less straightforward than I presented.

 

If no one else complains I'll chalk it up to a "me" problem, and thanks for looking into it, sorry to have wasted your time.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...