Jump to content


Photo

Subtitles not use the embedded font in the MKV file

subtitle font

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 liangyuzhou OFFLINE  

liangyuzhou

    Newbie

  • Members
  • 1 posts
  • Local time: 01:49 AM

Posted 24 August 2019 - 12:26 AM

Hi,

 

I tried to play this video by using the Emby App in Nvidia Shield and also on web client.

 

http://www.opfans.or.../07/891.torrent

 

And I enable the "Burn in SSA Subs for Formatting".

The Emby server will transcode the MKV file and burn the Subs.

 

But it will NOT use the font which embedded in the MKV file.

 

Here are the screen shot with the expected font in other media player:

 

Attached File  expected_font.png   959.62KB   3 downloads

 

 

And here is the actual font in the Emby app:

 

Attached File  actual_font.png   1004.07KB   3 downloads

 

Emby server version: 4.2.1.0

Emby app version: 1.7.43g


  • SikSlayer likes this

#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142522 posts
  • Local time: 12:49 PM

Posted 24 August 2019 - 12:50 AM

Hi, yes it's something that can be improved in a future update. thanks.



#3 SikSlayer OFFLINE  

SikSlayer

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 649 posts
  • Local time: 12:49 PM
  • LocationEast Stroudsburg, PA

Posted 24 August 2019 - 06:51 PM

+1
This is something that I wish would be addressed sooner than later.





Also tagged with one or more of these keywords: subtitle, font

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users