Jump to content


Photo

Issue with restoring backup

emby backup

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Jacques OFFLINE  

Jacques

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 03:46 PM

Posted 26 June 2019 - 05:25 PM

Hello,

 

I have recently tried to restore Emby from a backup which was created by the backup and restore app. I have downloaded the latest version of Emby server for Windows and tried to restore from the plugin. I have it working so the plugin can see the restore point I want and I can see it can read the correct settings. 

 

When I click restore nothing happens at all. It just closes the point in which it says are you VERY sure? and I click okay or yes and nothing happens apart from closes that screen. 

 

Anybody else had this issue and is there a fix?



#2 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 15726 posts
  • Local time: 07:46 AM
  • LocationWashington State

Posted 26 June 2019 - 05:38 PM

Can you post the server log corresponding with this action.



#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 138076 posts
  • Local time: 10:46 AM

Posted 26 June 2019 - 05:43 PM

It should restart the server at that point, other than that there isn't much that will actually happen other than things being restored.



#4 Jacques OFFLINE  

Jacques

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 03:46 PM

Posted 26 June 2019 - 06:05 PM

Hi Luke,

Thanks for the reply. I have looked to see if Emby is restarting after I press restore and it isn't restarting. If I do a restart it doesn't restore any of the data.

#5 PenkethBoy OFFLINE  

PenkethBoy

    Advanced Member

  • Members
  • 3392 posts
  • Local time: 03:46 PM
  • LocationWarrington,UK

Posted 26 June 2019 - 06:09 PM

Are you expecting it to restore your library - because it wont - it restores user settings etc - not your database?



#6 Jacques OFFLINE  

Jacques

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 03:46 PM

Posted 26 June 2019 - 06:19 PM

No I'm well aware of that. I have a backup of my library. I just want it to restore my config of emby which it isn't doing. I am worried I am facing this issue https://emby.media/c...-from-a-backup/

#7 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 15726 posts
  • Local time: 07:46 AM
  • LocationWashington State

Posted 26 June 2019 - 07:25 PM

Can you post a server log.  What browser are you using?  Have you tried a different browser?



#8 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 138076 posts
  • Local time: 10:46 AM

Posted 10 July 2019 - 01:59 PM

@Jacques are you still having an issue?



#9 Jacques OFFLINE  

Jacques

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 03:46 PM

Posted 11 July 2019 - 03:21 AM

Hi Luke. Yes I still can't restore a backup although I have just taken the shortcut from my old windows profile and I am using the original windows install now instead. Not ideal but it will do the job.

#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 138076 posts
  • Local time: 10:46 AM

Posted 11 July 2019 - 01:47 PM

@Jacques

Can you please provide an emby server log from a restore attempt? thanks.







Also tagged with one or more of these keywords: emby, backup

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users