Jump to content
PRodwell84

Header Login Failure

Recommended Posts

PRodwell84

Hi

 

I have a quick query i'm hoping someone can help me with.

 

I have an Emby Server up and running and can access the content via the device where the apps are installed (Nvidia Shield), however when trying to log in via other devices, when using the Emby connect method I am getting the following error message.

 

'HeaderLoginFailure - Invalid username or password. Please try again'.

 

I am familiar with media servers in general and know my username and password are 100% correct, I have reset the password on multiple occasions thinking it was a simple password issue and can log in on the Shield but am still unable to log in elsewhere. I have also set up an additional user linked to my account to see if it is an issue with the user profile and allowing remote access is enabled in the advanced config but I'm still getting this error message.

 

I do occasionally have a VPN in use to change the IP address and have tried connecting with the VPN on and off but it has not worked.

 

One of the other devices I am trying to connect with is an Android mobile phone.

 

The curious thing is I have been able to connect via the phone previously, if it has never worked I'd put it down to user error but am now stumped, does anyone have any suggestions?

 

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

@@PRodwell84 are you still having trouble logging in? Is it possible you're confusing your local Emby Server login with this Emby Connect account (your forum account) ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...