Jump to content

One imports, the other doesn't


irie27
 Share

Recommended Posts

I have a directory listed as /media/movies with the permissions 5c7c230f3547c_ScreenShot20190303at15440P

If I have emby import the movies directory, nothing will get imported.  However, if I have movies2 imported the files are seen.  The directories and files all have 755 permissions with the user & group being the same in both directories.  I can't get anything from the logs that would help.  What is more weird to me is that if I set the content type to TV on the /media/movies import, the files are imported, but not with the content type set as MOVIES.  I'm stumped on trying to figure this one out.  I only have a monthly premiere pass to see if I want to leave Plex.

 

As you can see here, the files are being seen..5c7c2471f0445_ScreenShot20190303at20021P

 

And when I complete setting up the import this is all I get..5c7c249378f1d_ScreenShot20190303at20033P

 

what logs would be needed to diagnose this issue?

Link to comment
Share on other sites

Yes, my TV & music libraries work perfect.  The permissions are exactly the same for the directories & folders.  That's why I'm stumped with the whole thing.

Link to comment
Share on other sites

Yes.  The music files are on another linux server.  The TV & Movies are on the same linux machine, but on 2 different drives.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...