Jump to content


Photo

Error metadata music in Qnap version - Various Artists

Qnap metadata ARM server

  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#21 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 126941 posts
  • Local time: 09:55 AM

Posted 22 January 2019 - 02:17 PM

Please try removing the media from your library, then running a scan, and then adding it back.



#22 javiavid OFFLINE  

javiavid

    Member

  • Members
  • 17 posts
  • Local time: 02:55 PM

Posted 24 January 2019 - 08:37 AM

I just opened emby to check the error before copying it out of the library and the error is fixed. Emby does some automatic background job with the metadata?



#23 javiavid OFFLINE  

javiavid

    Member

  • Members
  • 17 posts
  • Local time: 02:55 PM

Posted 24 January 2019 - 03:23 PM

Hi, Luke.

I have updated to the latest version 4.1.0.2 and the error has returned.
I have removed the folders outside the library, I have updated the metadata and then I have put the folders back, the error is solved.
Although I have doubts that when update the next version error happens again and perhaps there are more errors.. If I go they detect more errors I am communicating it to you here.



#24 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 126941 posts
  • Local time: 09:55 AM

Posted 25 January 2019 - 03:23 PM

 

 

I have removed the folders outside the library, I have updated the metadata and then I have put the folders back, the error is solved.

 

Right, this is exactly what i asked. It is resolved now. Thanks for the feedback.







Also tagged with one or more of these keywords: Qnap, metadata, ARM, server

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users