Jump to content

emby works through web browser but not Samsung app


JMi
 Share

Recommended Posts

I'm a newbie - recently started using emby on an unraid server, accessible through reverse proxy using personal subdomain.  All working well, but I'm having trouble setting up on Samsung smart TV.  Works OK to sign on to server via web browser on the TV, but not ideal.  However unable to sign on using the Samsung emby app.  Fails to connect, despite the same url as working on the web browser.  Any help would be welcome.

Link to comment
Share on other sites

Ok, so we're dealing with older Samsung units here that pre-date the existence of Let's Encrypt, so most likely the TV is simply rejecting the SSL cert.

 

I think what you're going to have to do is either use http, or obtain a cert that your TV will accept.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
tattoomees

i have same issue with one samsung tv any update to fix it or there is no way to fix the issue all other devices are working just one samsung tv giving me trouble when i try log in via emby connect i can see the server but when i press connect it says unable to connect to this server at the time.

using letsencrypt +reverse proxy

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...