Jump to content

OSD Position Problem Chrome Mobile v70


jlparra
 Share

Go to solution Solved by jlparra,

Recommended Posts

Hi, i'm from Chile (and for that, sorry for my english). Recently I update mi chrome mobile to v70 (Samsung s7 Edge), and the OSD controls position go to the top of the frame... I test my web app install (Freenas) in other phones with Anroid 8.0 and realize that the problem it's just chrome v70, at least in Android 8.0.

 

I Attach some pics... it's weird ah?....

 

It's there some css to modify for fix it?... i tried to debug the scripts with  chrome DevTools using remote control to my phone, but can't figured it the problem....

 

Thanks in advance for the help!

post-325909-0-77415700-1540564879_thumb.jpg

post-325909-0-62656600-1540564900_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Strange. I do not see this. Are you running the latest version of emby server? If you are not on 3.5.3 then please update to the latest version. Thanks.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Solution

Perfect, with the update the problem is solved... I think that the "scrolling" solution also correct my problem.

 

one more thing... for Freenas the Emby plugin version is very old... just for keep in mind.

 

Thanks!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...