Jump to content

New Items not Showing


Glyde62
 Share

Recommended Posts

Added a few new tv shows to my library today but they don't seem to be showing in Kodi

Have rescanned library in Emby addon a few time but still not showing on my Nvidia Shield

Seem to be showing on PC ok though

 

If I go into Skin Helper Widget on Shield they show in there

 

Driving me crazy

Link to comment
Share on other sites

Are you able to confirm if it's simply a visual bug? If you go from the home menu, into a library to cause Kodi to refresh the listing, does it make the content appear?

Link to comment
Share on other sites

Side note:

If the skin helper widget shows it -> It has to be there. The script interacts with the local DB.

Be sure you haven't enabled filtering somewhere.

Link to comment
Share on other sites

Notice the Emby context menu isn't working either

 

Is new episodes of existing shows, if I have it show watched items the shows folder shows but the new episode isn't showing

 

Sent from my HTC_M10h using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

When I long press on an item the menu doesn't pop up.

 

Got annoyed and reset kodi and set it up from scratch again

( Done it so many times doesn't take long)

But now Iam getting error when why does it's initial scan

(Think some others complained about it)

 

Will have to wait for tomorrow to have a look now as gf wants to watch tv

 

 

 

Sent from my HTC_M10h using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

All set up again and seems to be working fine again

 

One thing when it started first time was message about turning on server something or other

Where and how do I do that or is it done automatically?

Link to comment
Share on other sites

I just noticed this morning that my Movie section is not updating after adding a movie to Emby. Latest beta everything including Kodi 18 nightly. I'll do a little more testing before officially calling this an issue and uploading logs.

Link to comment
Share on other sites

@@Glyde62

 

Likely the webserver is not enabled in Kodi so the addon can't force Kodi to cache artwork... It's letting you know of that (under kodi settings > services > enable the webserver)... Or disable cache artwork in the add-on settings > sync options.

 

@@hstamas

Do you have the Kodi companion installed? Are you on emby server 3.6? Post your log thanks. This is still alpha beta, so bugs are normal and should absolutely be reported.

Link to comment
Share on other sites

Kodi settings > services > control.

I'll my options I have there are

 

Allow remote control via http

 

Allow remote control from applications on this system

 

Allow remote control from applications on other systems

 

Sent from my HTC_M10h using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Webserver refers to allow remote control via http. Set up a user/pass and a port (if it doesn't work to enable, then change the port number to an available port to you).

Link to comment
Share on other sites

While you're there another problem I notice is when changing a widget sometime when I select (for example) Tv Shows it then let's me choose recently added, recommended etc

 

But sometimes when I click Tv Shows it just selects that as widget without giving me any choice

 

Sent from my HTC_M10h using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Wouldn't that be a skin issue or can you explain in greater details what you are referring to?

Edited by Angelblue05
Link to comment
Share on other sites

When selecting widget select smart shortcuts then tv shows but doesn't let me choose next episode, recently added etc

 

Smart shortcuts is through Emby isn't it?

 

Sent from my HTC_M10h using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

I can do it via video add-ons

But have already done it via smart shortcuts

I find sometimes it doesn't work but have a look later and it works

No idea why

 

Sent from my HTC_M10h using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Strange? Where did you get the skin from? Is this for Krypton or Leia?

 

Edit: Link?

Edited by Angelblue05
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Can you please try my Embuary skin to check if it's skin related?

As far as I can tell Titan and some of the skin helper widgets scripts are buggy on Leia. And these skin and addons aren't maintained anymore.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Can you please try my Embuary skin to check if it's skin related?

As far as I can tell Titan and some of the skin helper widgets scripts are buggy on Leia. And these skin and addons aren't maintained anymore.

Will have to wait till tomorrow now as tv is being watched

Works fine on my pc with titan

Only plays up on my Nvidia shield

 

Sent from my HTC_M10h using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...