Jump to content


Photo

No Channels shown in DLNA LiveTV

livetv dlna emby

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 nanuk OFFLINE  

nanuk

    Advanced Member

  • Members
  • 55 posts
  • Local time: 08:56 AM

Posted 27 June 2018 - 04:13 AM

Hi,

 

since a few weeks (I think since emby 3.4 but I'm not sure)  there are no channels shown via DLNA in LiveTV Section.

 

Is this a restriction of the new emby version?

 

I'm using MediaPortal TV Server with MediaPortal TV Plugin 1.8.6.0

 

Via Emby App Live TV works without any problems ;-)

 

Greetz



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 121698 posts
  • Local time: 03:56 AM

Posted 27 June 2018 - 08:31 AM

Hi, no, it seems to be working just fine in my testing. You may want to try again with the next release. Thanks.

#3 nanuk OFFLINE  

nanuk

    Advanced Member

  • Members
  • 55 posts
  • Local time: 08:56 AM

Posted 27 June 2018 - 08:40 AM

Hi, no, it seems to be working just fine in my testing. You may want to try again with the next release. Thanks.

 

Is there any option that can be set to enable LiveTV Channels in DLNA?



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 121698 posts
  • Local time: 03:56 AM

Posted 27 June 2018 - 08:51 AM

It's always there. Check the dlna default user and make sure that user has live TV access.

#5 nanuk OFFLINE  

nanuk

    Advanced Member

  • Members
  • 55 posts
  • Local time: 08:56 AM

Posted 03 July 2018 - 04:37 PM

I really have no idea whats wrong... when selecting LiveTV on the Emby DLNA Server there is the message "Im Speichergerät sind keine Foto-, Videodateien oder Ordner vorhanden."

 

In english "no photo-, videofiles or folders found on storage" ?!?!

 

LiveTV via DLNA already worked with a former version of emby

 

look at screenshot ;-)

5b3bde720a7f0_20180703_222543.jpg


Edited by nanuk, 03 July 2018 - 04:38 PM.


#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 121698 posts
  • Local time: 03:56 AM

Posted 03 July 2018 - 04:54 PM

I would suggest trying again with the next release of emby server. Thanks.





Also tagged with one or more of these keywords: livetv, dlna, emby

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users