Jump to content


Photo

LiveTV not working

livetv appletv

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 wsramahi OFFLINE  

wsramahi

    Advanced Member

  • Members
  • 68 posts
  • Local time: 07:18 AM

Posted 25 October 2017 - 03:00 AM

From the emby client in AppleTV 4th gen, LiveTV app is not working, nothing is happening when i tried to play any stream.

For the other apps like Movies, it is fine and it's playing. only from the LiveTV.

 

I attached the server logs.

 

Please help.

 

Attached Files


Edited by wsramahi, 25 October 2017 - 03:00 AM.


#2 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 45381 posts
  • Local time: 03:18 AM

Posted 25 October 2017 - 07:36 AM

Hi.  That log doesn't appear to contain any playback attempts - at least none that made it to the server.

 

Is your Live TV setup properly configured and working from the web app?

 

Live TV



#3 wsramahi OFFLINE  

wsramahi

    Advanced Member

  • Members
  • 68 posts
  • Local time: 07:18 AM

Posted 26 October 2017 - 06:14 AM

Hi.  That log doesn't appear to contain any playback attempts - at least none that made it to the server.

 

Is your Live TV setup properly configured and working from the web app?

 

Live TV

Hi ebr, We tried LiveTV app from amazon firetv, roku 4, IOS emby client, emby web client, android emby client, android emby web client, windows emby client theater and web client all are working fine. Only Emby LiveTV on apple TV it's not working and when we press the play button nothing is playing and yes the server logs have nothing.

 

Note: our LiveTV provider is TVheadend plugin.

 

Are we missing some settings?


Edited by wsramahi, 26 October 2017 - 06:15 AM.


#4 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 45381 posts
  • Local time: 03:18 AM

Posted 26 October 2017 - 08:32 AM

Do you have external access for your Emby server setup?

 

If so, would it be possible for you to create a Guest account for me (ebr) so I can see if I can reproduce the problem?

 

Thanks.



#5 wsramahi OFFLINE  

wsramahi

    Advanced Member

  • Members
  • 68 posts
  • Local time: 07:18 AM

Posted 27 October 2017 - 01:35 AM

I sent a PM for access details, its a normal user not a guest user.

Many thx for helping with this issue.

#6 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 45381 posts
  • Local time: 03:18 AM

Posted 27 October 2017 - 12:09 PM

Thanks.  I think the problem is that there is no guide data for most of your channels.

 

The two channels that have guide data play fine.

 

That appears to be a deficiency in the app right now that we will need to look at.

 

Thanks.



#7 wsramahi OFFLINE  

wsramahi

    Advanced Member

  • Members
  • 68 posts
  • Local time: 07:18 AM

Posted 27 October 2017 - 12:11 PM

Thanks. I think the problem is that there is no guide data for most of your channels.

The two channels that have guide data play fine.

That appears to be a deficiency in the app right now that we will need to look at.

Thanks.


glad you identify the issue, hope the fix will released soon


Sent from my iPhone using Tapatalk





Also tagged with one or more of these keywords: livetv, appletv

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users