Jump to content
spyderelcd

Live Tv Changes m3u url??? Why?

Recommended Posts

spyderelcd

Hi I'm hoping you can help me with this problem. I have the latest Emby server on windows 7 64-bit and I spent hours setting up my Live Tv yesterday with the Live tv section on the server. I put a url in for the iptv service i subscribe to and also put 4 schedules direct epgs and the xml epg from my iptv service. I spent several hours matching channels up and getting the guid to put the channels in what order i wanted them. And when I went back on this morning the server changed the url address to an old one that i use to use. And it deleted the xml epg also. I don't know why this happened? I did a restore from the server configuration plug-in and it still has this old m3u url in it? I have attached my server logs from 4am in the morning and then the server log from when i went back on around 10am. Let me know how to prevent this from happening please

Edited by spyderelcd

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Why do you think the server changed your url?

Share this post


Link to post
Share on other sites
spyderelcd

because i didn't change it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Ok, Emby Server will not change your M3u url. It sounds like maybe you inadvertently overwrote the configuration with an old backup.

Share this post


Link to post
Share on other sites
spyderelcd

I haven't posted anything on this until i was sure it was happening by me. i purposely waited to post until I was sure. So i'm looking for help if possible please

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

I think you will just need to manually re-enter your settings, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

I do notice this in your server log:

2017-08-27 00:48:59.517 Error HttpServer: Error processing request
	*** Error Report ***
	Version: 3.2.28.0
	Command line: C:\Users\Eric\AppData\Roaming\Emby-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe
	Operating system: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1
	64-Bit OS: True
	64-Bit Process: True
	Processor count: 4
	Program data path: C:\Users\Eric\AppData\Roaming\Emby-Server
	Application directory: C:\Users\Eric\AppData\Roaming\Emby-Server\System
	System.UnauthorizedAccessException: Access to the path 'C:\Users\Eric\AppData\Roaming\Emby-Server\config\livetv.xml' is denied.

It looks like you were trying to save configuration changes but Emby Server was unable to save the config file due to another process having a lock on it. Did you possibly have the config file open in a text editor at the same time?

 

I would try rebooting your machine, then re-configure your settings. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
spyderelcd

Ok thanks. I'll post if it happens again

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...