Jump to content

Server - weird behaviour of TV genres


anderbytes
 Share

Recommended Posts

I'd like to report something really weird that I noticed today.

 

I'm at latest release (don't know at which version it started, it may be a little old), and when I try to browser TV shows and then "Genres", it only shows me TV shows that have DRAMA tag, and hide everything else.

 

too weird.

Can you reproduce it?

 

ps: working OK for movies.

Edited by anderbytes
Link to comment
Share on other sites

Another weird detail: for example one of the shows has 3 genres tags: "Drama", "Sci-Fi" and "Adventure"

 

As it has "Drama", it appears on the genres list, but when I click inside it, just below the "Play" and "Shuffle" buttons... it only appears "Drama" instead of all 3

Link to comment
Share on other sites

"Last ran 32 minutes ago, taking 23 seconds", but what the hell, I'll do it anyway

 

UPDATE: no deal. Same stuff... I'll try manually removing one of the "series.xml" and re-do the scan

Edited by anderbytes
Link to comment
Share on other sites

Are there any parental controls/restrictions on the account you are using?

Link to comment
Share on other sites

Are there any parental controls/restrictions on the account you are using?

Not at all. My user is alpha, beta and omega here  :-DDD

Link to comment
Share on other sites

Removed the series.xml, tvshow.nfo , rescan the library, refresh the series item, and nothing worked.

 

Can you tell me if this doesn't happen to you?

Link to comment
Share on other sites

Can you show screenshots to demonstrate the issue? thanks !

Surely. Here it goes.

 

As you can see... the only genre line that appears is "Drama". I have several other shows that don't appear here, and don't appear when I click "More"

 

UPDATE: Strange... the image hasn't appeared. I'll try attaching it.

Edited by anderbytes
Link to comment
Share on other sites

A little update on the matter. Eventually my "tvshow.nfo" got remade again... and it only got genre "Drama" instead of all of them from TMDB or TVDB.

 

I have manually queried the TV show at TMDB and THETVDB, none of them have only "Drama" to be fetched.

Edited by anderbytes
Link to comment
Share on other sites

A little update on the matter. Eventually my "tvshow.nfo" got remade again... and it only got genre "Drama" instead of all of them from TMDB or TVDB.

 

I have manually queried the TV show at TMDB and THETVDB, none of them have only "Drama" to be fetched.

 

What is the first priority tv series fetcher? did you check that?

Link to comment
Share on other sites

What is the first priority tv series fetcher? did you check that?

Today I only have TheTVDB activated. Maybe I can test with TMDB, too.

Link to comment
Share on other sites

@@Happy2Play, yes, I have this plugin. But I had it for a looong time and had no issues. And I revised it's config. nothing strange there.

 

@@Luke, changing from TheTVDB to TMDB seems to made it fetch more than just "Drama", and my TVSHOW.NFO has all 3 genres for that show.... and Emby shows 3 lines, but 2 of them, as expected, only shows THAT show...

 

I'll have now to remove all tvshow.nfo across folder and rescan everything.

 

Can it be related to THETVDB ??

Link to comment
Share on other sites

Removing manually all the TVSHOW.NFO yesterday and they still haven't been remade. They only appear when I go into a show and click "Refresh" manually.

 

My genres are still wrong.

 

Can anybody answer me if you have tried reproducing the scenario? All your genres are OK? Nothing missing on the lists?

Link to comment
Share on other sites

If I had to guess, this was caused by your genre cleaner setup

I'll soon post my genre cleaner setup, there's nothing unusual there.

 

Sent from my ASUS_Z017DA using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Removing manually all the TVSHOW.NFO yesterday and they still haven't been remade. They only appear when I go into a show and click "Refresh" manually.

 

My genres are still wrong.

 

Can anybody answer me if you have tried reproducing the scenario? All your genres are OK? Nothing missing on the lists?

 

No I can't reproduce test servers, beta and stable all show all genres.  But what exact steps would I need to do to attempt to reproduce.

Link to comment
Share on other sites

No I can't reproduce test servers, beta and stable all show all genres. But what exact steps would I need to do to attempt to reproduce.

If you are seeing them already, you really couldn't reproduce it.

 

Are your metadata for series being grabbed from thetvdb or tmdb? Because when I changed to tmdb, it seemed to started fetching Ok genres...

 

Sent from my ASUS_Z017DA using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

So are you saying I should test a new TV Library and have Emby attempt to collect all the metadata from TVDB to attempt to reproduce your issue?

Link to comment
Share on other sites

So are you saying I should test a new TV Library and have Emby attempt to collect all the metadata from TVDB to attempt to reproduce your issue?

Actually no, because I didn't have to create anything new so the issue appears.

 

To tell the truth, I've gave up.

 

Sent from my ASUS_Z017DA using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...