Jump to content


Photo

[HELP] Emby Server not downloading

metadata images meta data

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 KayJay OFFLINE  

KayJay

    Advanced Member

  • Members
  • 48 posts
  • Local time: 01:17 AM

Posted 04 April 2017 - 01:12 PM

Hi guys, I've got an issue with my meta data. I've added a load of new TV shows and it is not pulling the images or making the screen grabs.

 

The last time it happened it was an extension in chrome blocking the images from loading on the External ID's but I've checked them for all the TV shows i'm having issues with and they are all there.

 

Take the screenshot I've attached for example it's done them for a couple but not all of them, some TV shows it's not done any for.

 

Please help, I've also attached the LOG file in case anyone needs it to determine what is going wrong.

Attached Files



#2 legallink OFFLINE  

legallink

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 1220 posts
  • Local time: 08:17 PM

Posted 04 April 2017 - 01:41 PM

The log you posted isn't that helpful.  Have you run a library scan?  Did you make sure to check the relevant boxes when setting up the library?



#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135740 posts
  • Local time: 08:17 PM

Posted 04 April 2017 - 01:57 PM

Yea this log just looks like a regular startup log. We would need to see the log from when those files were scanned.



#4 KayJay OFFLINE  

KayJay

    Advanced Member

  • Members
  • 48 posts
  • Local time: 01:17 AM

Posted 05 April 2017 - 06:02 AM

Yes I've done a Library Scan and checked all the boxes that need checking. So with the log file, shall I re-run the Library Scan and download that log?



#5 KayJay OFFLINE  

KayJay

    Advanced Member

  • Members
  • 48 posts
  • Local time: 01:17 AM

Posted 05 April 2017 - 06:24 AM

Is this one any better?

Attached Files

  • Attached File  Log.txt   93.94KB   3 downloads


#6 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46355 posts
  • Local time: 08:17 PM

Posted 05 April 2017 - 09:07 AM

Hi.  If you edit the info for "The Girl on the Train" what shows in the IMDb and TMDb ID fields?



#7 KayJay OFFLINE  

KayJay

    Advanced Member

  • Members
  • 48 posts
  • Local time: 01:17 AM

Posted 05 April 2017 - 02:28 PM

I've deleted that now as it was coming to an error page below.

 

I've input the movie db link instead but still getting the same issue with the TV shows.

 

This was showing: The requested URL was not found on our server. Go to the IMDb homepage 



#8 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135740 posts
  • Local time: 08:17 PM

Posted 05 April 2017 - 02:36 PM

Showing where?



#9 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46355 posts
  • Local time: 08:17 PM

Posted 05 April 2017 - 04:20 PM

Hi.  If you edit the info for "The Girl on the Train" what shows in the IMDb and TMDb ID fields?

 

What shows in those fields?







Also tagged with one or more of these keywords: metadata, images, meta, data

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users