Jump to content

Problem with the update of thumbnail.


blastbass
 Share

Recommended Posts

blastbass

Hello !

 

I have a little problem with the refresh of the picture of the directory.

 

I add a file in the directory, Emby generate metadata, pics art and generate the same image for the directory. But, when a delete or move the file, the directory keep the image of the movie !

 

Do you have the same problem ?

Link to comment
Share on other sites

Hi @@blastbass I don't quite understand the question? What exactly are you looking to automate? Because you already confirmed:

I add a file in the directory, Emby generate metadata, pics art and generate the same image for the directory. 
Link to comment
Share on other sites

blastbass

No, the problem is the deletion.

 

When i delete the film previously added, the thumbnail persist on the directory. No refresh of the directory thumbnail. But if y add a new film, no problem, the thumnail is added on the directory thumbnail.

 

Look this snapshot:

 

On the left, you can see 4 thumbnail of my films previously added AND deleted.

On the right you can see the content of the folder, no film (because i've deleted all film)

If Emby refresh well, there would be no more image in the thumbnail of the directory. Is not a cache problem of my browser.

 

58788b15baf07_Capture.png

 

To update the directory thumbnail (and delete bad thumbnails), only one solution : refresh manually the metadata:

 

58788ca46cf5c_Capture_2.png

 

I confirm, i have checked the real time monitoring for this folder.

Edited by blastbass
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...