Jump to content

Error App: Error in TheMovieDb


peergynt
 Share

Recommended Posts

peergynt

Recently films haven't been scraping film description, plot, short outline, outline, or people. Refresh, even with tMDB ID doesn't update the film view on the web interface or the .nfo file. Image search is also slower and there seem to be fewer results than usual.

 

I primarily use The Movie DB. I've attached some logs relating to the issue. It shows errors with The Movie DB and fanart.tv. Not sure if their API changed, or if something broke on my end. I didn't see anyone else having this issue with The Movie DB either.

 

 

themoviedb_error.txt

Edited by peergynt
Link to comment
Share on other sites

Hi there, welcome. Please provide a complete server log and also retain the movie id's so that we can try to reproduce the issue. Thanks!

Link to comment
Share on other sites

peergynt

Hi Luke,

 

Thanks for the quick response. The movie ID isn't an issue, as it was occurring for multiple films added recently. I just restarted emby-server, and the issue is resolved. Identify and refresh work correctly and all the metadeta is grabbed properly.

 

I can still grab the complete log if it will be of some help in the future.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...