Jump to content
Sign in to follow this  
Radical924

Emby Not Loading In Firefox

Recommended Posts

Radical924

Okay for so for quite some time now I have been unable to launch the Emby Dashboard using the link http://localhost:8096/web/dashboard.html

It seems to either not load at all or it will partially load and buttons will not work etc... I am able to get the server to load on Microsoft Edge Browser but I prefer to use Firefox way more... Anyways I was able to create a log in Firefox of when the issue occurred: http://pastebin.com/mXxBiAUi

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
d00zah

Have you tried clearing the browser cache recently?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Happy2Play

What version of Firefox?  Tested on v45 and everything loaded fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

try reverting to default browser settings as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Radical924

try reverting to default browser settings as well.

I am using Firefox V 44.0.2. Launching in safe mode with add-ons disabled does nothing to help. I was hoping the log from Firefox might mean something but idk programming so yeah...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

someone once mentioned that some add-on was causing a problem. i don't remember what it was. in any case, i use a vanilla install of firefox for testing and i can't reproduce the issue right now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
godfuture

Okay for so for quite some time now I have been unable to launch the Emby Dashboard using the link http://localhost:8096/web/dashboard.html

It seems to either not load at all or it will partially load and buttons will not work etc... I am able to get the server to load on Microsoft Edge Browser but I prefer to use Firefox way more... Anyways I was able to create a log in Firefox of when the issue occurred: http://pastebin.com/mXxBiAUi

I have the same issue. Not only desktop has the issue, but Firefox for Android as well. Somehow edge works fine. Is this purpose? .NET tech related?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Firefox works just fine here in my testing. I would check your Firefox version to make sure it's not too old. If the issue persists try resetting Firefox to default settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites
godfuture

Firefox works just fine here in my testing. I would check your Firefox version to make sure it's not too old. If the issue persists try resetting Firefox to default settings.

My Firefox v49 on Android is vanilla. Still doesn't work...is there some debug log for this? What could I do in order to localize this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...