Jump to content


Photo

Plugin for LCD/VFD Screens [Windows] Imon Replacement - using FrontView Server Plugin

imon LCD VFD FrontVIew+ USB LCD VFDs SoundGraph VFDs

  • Please log in to reply
69 replies to this topic

#61 GlennNZ OFFLINE  

GlennNZ

    Advanced Member

  • Members
  • 312 posts
  • Local time: 03:11 PM
  • LocationAustralia

Posted 23 October 2016 - 12:38 AM

Hi! I have a question. Is it possible to use a progress bar? And how can I change the number of displayed characters in a Function 5:
Returns Current Time of Playback
eg:
00:04:44 to 0:04:44?
And is it possible to use a graphic equalizer?


Yes & yes.

The Functions are what are retuned to LCDSmartie from the emby plugin. You can then do with them as you want (from within lcd smartie). I'm sure it's possible to delete the first character.

Progress Bar: is already included in the simple demo configuration. LCD smartie has a progress bar function which is used.

& No to the graphic equaliser - From this code - but LCDSmartie may have a equaliser add on somewhere possibility.

Glenn

#62 hokr OFFLINE  

hokr

    Newbie

  • Members
  • 8 posts
  • Local time: 06:11 AM

Posted 19 December 2016 - 05:34 AM

I have a working setup for my Antec Fusion and iMON.

The only issue is with the bar. I am using the original $Bar($dll(FrontViewLCDSmartie.dll,4,,),100,16), but getting - Bar: Too many parameters.

 

I have FrontView+ 1.0.0.30 pluggin and FrontViewLCDSmartie.dll 1.0.0.5

 

I tried the ($dll(FrontViewLCDSmartie.dll,4,,) and it's returning the percentage. Also using the with constants does work: $Bar(50,100,16)

Unfortunately not working together.

 

I suspect it may be local saettings because comma is used fopr the current percentage: 52,1456456465 (this is the reason, why too many parameters),

 

I tried to change the float part delimiter to dot and it's working.

 

However, this system wide change. Would be nice if the float value is always returned with dot. 


Edited by hokr, 19 December 2016 - 05:45 AM.


#63 GlennNZ OFFLINE  

GlennNZ

    Advanced Member

  • Members
  • 312 posts
  • Local time: 03:11 PM
  • LocationAustralia

Posted 19 December 2016 - 05:41 AM

I have a working setup for my Antec Fusion and iMON.
The only issue is with the bar. I am using the original $Bar($dll(FrontViewLCDSmartie.dll,4,,),100,16), but getting - Bar: Too many parameters.

I have FrontView+ 1.0.0.30 pluggin and FrontViewLCDSmartie.dll 1.0.0.5

I tried the ($dll(FrontViewLCDSmartie.dll,4,,) and it's returning the percentage. Also using the with constants does work: $Bar(50,100,16)
Unfortunately not working together.

I suspect it may be local saettings because comma is used fopr the current percentage: 52,1456456465 (this is the reason, why too many parameters), but even using dot is not working 52.1456456465. is returning: not valid floating point value.

Any help here is appreciated.
Thank you.

Give me 12 hours or so and will update FrontViewApi+ plugin to 1.0.031 and change the percentage to integer (So 1,11,14,77 etc) no decimal points - should still be accurate enough and should fix issue

Edit: actually might change the lcdsmartie plugin DLM on 2nd thoughts.
But meanwhile have you tried a round lcdsmartie dll command?

Glenn

Edited by GlennNZ, 19 December 2016 - 07:19 AM.


#64 GlennNZ OFFLINE  

GlennNZ

    Advanced Member

  • Members
  • 312 posts
  • Local time: 03:11 PM
  • LocationAustralia

Posted 20 December 2016 - 12:42 AM

I have a working setup for my Antec Fusion and iMON.
The only issue is with the bar. I am using the original $Bar($dll(FrontViewLCDSmartie.dll,4,,),100,16), but getting - Bar: Too many parameters.

I have FrontView+ 1.0.0.30 pluggin and FrontViewLCDSmartie.dll 1.0.0.5

I tried the ($dll(FrontViewLCDSmartie.dll,4,,) and it's returning the percentage. Also using the with constants does work: $Bar(50,100,16)
Unfortunately not working together.

I suspect it may be local saettings because comma is used fopr the current percentage: 52,1456456465 (this is the reason, why too many parameters),

I tried to change the float part delimiter to dot and it's working.

However, this system wide change. Would be nice if the float value is always returned with dot.


Try this 1.0.0.6 lcdsmartie replacement.

Sorry can't test at moment.

Please let me know how it goes

Glenn

Attached Files


Edited by GlennNZ, 21 December 2016 - 12:57 AM.


#65 DaSilva OFFLINE  

DaSilva

    Advanced Member

  • Members
  • 78 posts
  • Local time: 07:11 AM

Posted 23 January 2017 - 01:44 PM

Hi GlennNZ, I'm trying to use your plugin on a Win10x64 HTPC with Emby Theatre and a dedicated Emby Server.

Now everything goes fine until I get to "Choose an Emby Client (Playback) Device" ... I don't get any devices listed in the dropdown menu ...

Even if I press refresh it stays empty.

Do you have any idea what I'm doing wrong?

Tia



#66 GlennNZ OFFLINE  

GlennNZ

    Advanced Member

  • Members
  • 312 posts
  • Local time: 03:11 PM
  • LocationAustralia

Posted 23 January 2017 - 04:18 PM

Hi GlennNZ, I'm trying to use your plugin on a Win10x64 HTPC with Emby Theatre and a dedicated Emby Server.
Now everything goes fine until I get to "Choose an Emby Client (Playback) Device" ... I don't get any devices listed in the dropdown menu ...
Even if I press refresh it stays empty.
Do you have any idea what I'm doing wrong?
Tia


Occasionally it can take sometime to list/refresh (refresh button obviously isn't working as well as intended)
The major list update happens whenever a new emby client is connected/started.
Turn on and start your client (or others - mobile/phone etc) and check list again.

Glenn

#67 Quiks OFFLINE  

Quiks

    Advanced Member

  • Members
  • 71 posts
  • Local time: 09:11 PM

Posted 03 October 2017 - 12:55 AM

Hi Glenn,

 

I noticed that .55 is the latest install of the FrontView plugin. I'm using the zip from the front page  LCDSmart Fontview iMON Icon support.zip

 

 

I'm having a little trouble getting this to connect to my emby server.

 

I changed the relevant lines in LCDSmartie.exe.config to my installation

 

  <add key="FrontViewLCDSmartie.IPAddress" value="192.168.1.120"/>
  <add key="FrontViewLCDSmartie.Port" value="8096"/>
 
When I launch LCD Smartie,
 
I see the following information scrolling
 
[Bar:'Not Connected to Emby Server' is not a valid floating point value]
 
The above shows up on my imon screen, so I assume I just need to figure out why it can't connect to the server and everything should fall into place.
 
Thanks in advance for your work on this. It's most appreciated.


#68 GlennNZ OFFLINE  

GlennNZ

    Advanced Member

  • Members
  • 312 posts
  • Local time: 03:11 PM
  • LocationAustralia

Posted 11 October 2017 - 04:45 AM

Hi Glenn,

I noticed that .55 is the latest install of the FrontView plugin. I'm using the zip from the front page LCDSmart Fontview iMON Icon support.zip


I'm having a little trouble getting this to connect to my emby server.

I changed the relevant lines in LCDSmartie.exe.config to my installation

<add key="FrontViewLCDSmartie.IPAddress" value="192.168.1.120"/>
<add key="FrontViewLCDSmartie.Port" value="8096"/>

When I launch LCD Smartie,

I see the following information scrolling

[Bar:'Not Connected to Emby Server' is not a valid floating point value]

The above shows up on my imon screen, so I assume I just need to figure out why it can't connect to the server and everything should fall into place.

Thanks in advance for your work on this. It's most appreciated.

Sorry missed this.
Try again with new version of server plugin - suspect that was probably the issue (Emby is going through a few changes and was hard to keep up)
If not let me know.
Thanks
Glenn

#69 Quiks OFFLINE  

Quiks

    Advanced Member

  • Members
  • 71 posts
  • Local time: 09:11 PM

Posted 11 October 2017 - 09:36 PM

Hey it's working great now! Thanks for that.
I noticed that it swaps back to the clock after about 30 seconds and doesn't come back until the progress bar updates to a different graphic. I assume changing out the progress bar for actual duration would fix this?

#70 kmartinka OFFLINE  

kmartinka

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Local time: 01:11 AM

Posted 14 June 2019 - 07:46 AM

I was wondering if Function 7 has the ability to report LiveTV?  When I go to live TV it returns 0, essentially "No Playback".

 

Thanks

 

I am running the following:

FrontView+ 2.0.0.55

LCDSmartie  =1.0.0.6


Edited by kmartinka, 14 June 2019 - 08:19 AM.






Also tagged with one or more of these keywords: imon, LCD, VFD, FrontVIew+, USB LCD, VFDs, SoundGraph VFDs

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users