Jump to content

Streaming doesn't work from EMBY connect?


cwiggs
 Share

Recommended Posts

cwiggs

I'm on version 3.0.5557.20000 and am having a problem streaming movies through EMBY connect.  When i try to stream a movie i get an error:

 

 

There was an error processing the request. Please try again later.

 

As soon as that error pops up this is outputted to the log file:

2015-04-04 13:15:44.9904 Error - NotFoundHttpHandler: 10.26.9.3:8096 Request not found: /Items/9183b1456a4fd9dc78eb45b1f1049a4f/PlaybackInfo?UserId=e4fafe12771947c5e7923375b97685f4&StartTimeTicks=0

I'm able to stream from within the LAN and from WAN using my WAN IP, It just doesn't seem to work through EMBY connect.

 

Any ideas?

server-63563702400.txt

Link to comment
Share on other sites

cwiggs

That fixed it.

 

Thank you Luke!

 

FYI in case anyone else stumbles upon this thread and need to upgrade.  I'm on Ubuntu 14.04 and added mediabrowsers repo.  You can run this command to upgrade just mediabrowser (EMBY).

$ apt-get update
$ apt-get --only-upgrade install mediabrowser
Link to comment
Share on other sites

youl94

 

That fixed it.

 

Thank you Luke!

 

FYI in case anyone else stumbles upon this thread and need to upgrade.  I'm on Ubuntu 14.04 and added mediabrowsers repo.  You can run this command to upgrade just mediabrowser (EMBY).

$ apt-get update
$ apt-get --only-upgrade install mediabrowser

 

Hi, upgrade doesn't work for me..

 

Yesterday I have upgrade to "Version 3.0.5569.0" with success with just an "apt-get update | apt-get upgrade" on old install since 4 month...

 

Today, I tried upgrade to "Version 3.0.5572.0", but no success..

# apt-get --only-upgrade install mediabrowser
Lecture des listes de paquets... Fait
Construction de l'arbre des dépendances
Lecture des informations d'état... Fait
mediabrowser est déjà la plus récente version disponible.
0 mis à jour, 0 nouvellement installés, 0 à enlever et 0 non mis à jour.

No new version ?!

 

 

And, I had follow the new install guide.. I had brake my mono install with it... with 3.10 mediabrowser server won't start.. with 3.12 is ok...

I have check log files, but no error reported..

I have check ffmpeg, I have the latest version and it work fine..

 

Isn't a really stable release for Ubuntu 14.4 :'(.. I don't find the probleme since  4 hours searching.

 

Result for now, mediabrowser server is on, but not stable.. and no streaming on webclient, android client, samsung tv client...

 

For me, it is a breaking upgrade :/

 

edit :

:~$ apt-cache policy mediabrowser
mediabrowser:
  Installé : 3.0.5569.0-0.bzr3750+201504032116~ubuntu14.04.1
  Candidat : 3.0.5569.0-0.bzr3750+201504032116~ubuntu14.04.1
 Table de version :
 *** 3.0.5569.0-0.bzr3750+201504032116~ubuntu14.04.1 0
        500 http://ppa.launchpad.net/apps-z/mediabrowser/ubuntu/ trusty/main amd64 Packages
        100 /var/lib/dpkg/status

Edited by youl94
Link to comment
Share on other sites

cwiggs

Today, I tried upgrade to "Version 3.0.5572.0", but no success..

 

Now that i actually look at the version number it seems i didn't upgrade to 3.0.5572.0 either.  I'm now on 3.0.5569.0.  It seems upgrading to 3.0.5569.0 did fix the problem for me.

 

When i try to upgrade now i get the same response from apt-get as you.  

 

According to: https://launchpad.net/~apps-z/+archive/ubuntu/mediabrowser/+packages 3.0.5527.0 for 14.04 says:

 

Note: Some binary packages for this source are not yet published in the repository.

 

and the i386 build shows "pending publication"

Link to comment
Share on other sites

youl94

Today 3.0.5572.0 is in repository.. upgrade is done, but now mediabrowser/emby don't respond.

I'm searching for a quick solution...

 

If somebody know why this upgrade is an Chaos, I want read it...

 

PS : I had rollback on mono 3.10 to... no change my MB3 is dead

 

Log server : i don't where is error..

2015-04-05 17:49:46.9656 Info - Main: Emby
        Command line: /opt/mediabrowser/MediaBrowser.Server.Mono.exe -programdata /var/lib/mediabrowser
        Operating system: Unix 3.13.0.48
        Processor count: 6
        64-Bit OS: True
        64-Bit Process: True
        Program data path: /var/lib/mediabrowser
        Mono: 3.10.0 (tarball Wed Nov  5 12:50:04 UTC 2014)
        Application Path: /opt/mediabrowser/MediaBrowser.Server.Mono.exe
2015-04-05 17:49:47.1628 Info - App: Application version: 3.0.5572.0
2015-04-05 17:49:47.2307 Info - App: Application configuration:
        {"EnableUPnP":true,"PublicPort":8096,"PublicHttpsPort":8920,"HttpServerPortNumber":8096,"HttpsPortNumber":8920,"EnableHttps":false,"EnableUserSpecificUserViews":false,"Enab$
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MBBackup, Version=1.0.0.4, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.Plugins.RottenTomatoes, Version=1.0.5385.34041, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.Plugins.Vimeo, Version=1.0.5448.33319, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.Plugins.Trailers, Version=1.0.5565.19492, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.Api, Version=3.0.5572.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.WebDashboard, Version=3.0.5572.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.Model, Version=3.0.5572.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.Common, Version=3.0.5572.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.Controller, Version=3.0.5572.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.Providers, Version=3.0.5572.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.Common.Implementations, Version=3.0.5572.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.Server.Implementations, Version=3.0.5572.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.MediaEncoding, Version=3.0.5572.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.Dlna, Version=3.0.5572.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.LocalMetadata, Version=3.0.5572.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.XbmcMetadata, Version=3.0.5572.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.IsoMounting.Linux, Version=1.0.5131.24779, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.Server.Mono, Version=3.0.5572.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.2455 Info - App: Loading MediaBrowser.Server.Startup.Common, Version=3.0.5572.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
2015-04-05 17:49:47.3697 Info - SqliteUserRepository: Sqlite 3.8.2 opening /var/lib/mediabrowser/data/users.db
2015-04-05 17:49:47.4117 Info - SqliteItemRepository: Sqlite 3.8.2 opening /var/lib/mediabrowser/data/chapters.db
2015-04-05 17:49:47.4177 Info - SqliteItemRepository: Sqlite 3.8.2 opening /var/lib/mediabrowser/data/mediainfo.db
2015-04-05 17:49:47.4256 Info - SqliteFileOrganizationRepository: Sqlite 3.8.2 opening /var/lib/mediabrowser/data/fileorganization.db
2015-04-05 17:49:47.4319 Info - AuthenticationRepository: Sqlite 3.8.2 opening /var/lib/mediabrowser/data/authentication.db
2015-04-05 17:49:47.4415 Info - SyncRepository: Sqlite 3.8.2 opening /var/lib/mediabrowser/data/sync14.db
2015-04-05 17:49:47.5130 Info - ImageProcessor: ImageMagick version: ImageMagick 6.9.0-10 Q8 x86_64 2015-03-17 http://www.imagemagick.org
2015-04-05 17:49:47.5589 Info - App: FFMpeg: /var/lib/mediabrowser/ffmpeg/20150124/ffmpeg
2015-04-05 17:49:47.5589 Info - App: FFProbe: /var/lib/mediabrowser/ffmpeg/20150124/ffprobe
2015-04-05 17:49:47.5648 Info - ActivityRepository: Sqlite 3.8.2 opening /var/lib/mediabrowser/data/activitylog.db
2015-04-05 17:49:47.5712 Info - SqliteDisplayPreferencesRepository: Sqlite 3.8.2 opening /var/lib/mediabrowser/data/displaypreferences.db
2015-04-05 17:49:47.5751 Info - SqliteItemRepository: Sqlite 3.8.2 opening /var/lib/mediabrowser/data/library.db
2015-04-05 17:49:47.5824 Info - SqliteProviderInfoRepository: Sqlite 3.8.2 opening /var/lib/mediabrowser/data/refreshinfo.db
2015-04-05 17:49:47.5879 Info - SqliteUserDataRepository: Sqlite 3.8.2 opening /var/lib/mediabrowser/data/userdata_v2.db
2015-04-05 17:49:47.5933 Info - SqliteNotificationsRepository: Sqlite 3.8.2 opening /var/lib/mediabrowser/data/notifications.db
2015-04-05 17:49:47.8005 Info - HttpServer: Calling ServiceStack AppHost.Init

Edited by youl94
Link to comment
Share on other sites

youl94

I had make an upgrade of mono package to version 3.12 (again), now emby is accessible.. but very buggy...

With mono 3.10 no way to work

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...