Jump to content

Box sets problems


MSL_DK
 Share

Recommended Posts

I have a problem with box sets. My primary language is Danish, there is no description in Danish, mbs then looks for English, nor does it exist. result:

 

box_sets.JPG

 

box_sets_link.JPG

Link to comment
Share on other sites

You could always add one to the tmdb.

The swedish translates to 

 

Johan "JW" Westlund lives a double life as a carnival performer on the hottest hot spots at Stureplan. When he falls in love with upper class girl Sophie lured him into a world of organized crime.

 

according to google translate

Link to comment
Share on other sites

Will I see the number of films by adding Overview to themoviedb. I just think it's a problem if mbs shows 0 movies due to lack of info on themoviedb

Link to comment
Share on other sites

Will I see the number of films by adding Overview to themoviedb. I just think it's a problem if mbs shows 0 movies due to lack of info on themoviedb

 

The number of movies shown there has nothing to do with metadata.  It is counting the number of actual movies you have in that box set in the file system.  If you have some and they aren't showing, then it is probably a file structure problem.

Link to comment
Share on other sites

If you have some and they aren't showing, then it is probably a file structure problem.

 

Nope ... the problem is only present at collections where there are no infomation on themoviedb

 

log.txt

Link to comment
Share on other sites

So, you actually have physical movies under those box sets but that number is 0?

 

If you navigate to that box set in the web client, can you drill down and see the movies under it?

 

How are the movies under there setup?  Actual movies or shortcuts?

Link to comment
Share on other sites

So, you actually have physical movies under those box sets but that number is 0?

 

If you navigate to that box set in the web client, can you drill down and see the movies under it?

 

How are the movies under there setup?  Actual movies or shortcuts?

 

1) Yes

2) No

 

Like this

F:\Film (Genveje)\Box\Snabba Cash [BOXSET]\
		Snabba Cash.lnk
			G:\Film\Snabba Cash\Snabba Cash.mkv
			folder.png
			backdrop.jpg
		Snabba Cash II.lnk
			G:\Film\Snabba Cash II\Snabba Cash II.mkv
			folder.png
			backdrop.jpg
Link to comment
Share on other sites

To the folder. I have, as I said only problems with collections that lack info on themoviedb. I first had these problems when I let mbs handle metadata for my collections.

Link to comment
Share on other sites

I see the link points to a mapped drive.  Is the location setup also using a mapped drive or is it a UNC path (recommended)?

Link to comment
Share on other sites

No, unfortunately it is not. I have since changed it all to UNC and I still have the same problem with all collections that are not "finished" on TMDb. Please see below and see consistent.

 

eks_bs.jpg

Link to comment
Share on other sites

johnchimpo

To the folder. I have, as I said only problems with collections that lack info on themoviedb. I first had these problems when I let mbs handle metadata for my collections.

I had the exact same problem with boxsets that did not exist on TMDB. Make sure your shortcuts are being created by going to File(or right clicking) > New Shortcut, and not any other way. Others have also mentioned that alternative shortcut creation methods sometimes do not work.

Link to comment
Share on other sites

I changed Snabba Cash [en] and now download mbs metadata correctly. But before overview [da] and poster were downloaded, I had to add overview [en]

 

The collections, which are not found in the database is displayed with "0 movies" it does not matter if I add [boxSet] or collection.xml, there is still 0 movies to watch.

Link to comment
Share on other sites

Create a fictive collection that is not on TMDb
 
Looks like this
PATH:	\\SERVER\Box\Battle of Iwo Jima [BOXSET]	
PATH:		\\SERVER\Film\Flags of Our Fathers\Flags of Our Fathers.mkv
PATH:		\\SERVER\Film\Letters From Iwo Jima\Letters From Iwo Jima.mkv
No metadata collected and the collection shows 0 movies
 
Adding external ID, for example. 556 (http://www.themoviedb.org/collection/556)
 
Then appears both films.

 

Link to comment
Share on other sites

and then what after adding the external id? you also need to refresh from the edit page after that.

Link to comment
Share on other sites

It was not what I experienced. But it does not matter? The problem is that my film under a given collection is hidden because collection is not on TMDb.

Link to comment
Share on other sites

Before I added an id

    "LinkedChildren": [

    ],

After

    "LinkedChildren": [
        {
            "Path": "\\\SERVER\Film\Flags of Our Fathers",
            "Type": "Shortcut"
        },
        {
            "Path": "\\\SERVER\Film_1\Letters From Iwo Jima",
            "Type": "Shortcut"
        }
    ],
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...