Jump to content


Photo

Web Client in iOS's Chrome works perfect but the subtitles wont display?

iOS Mobile iPhone Chrome Web Client

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Rufk OFFLINE  

Rufk

    Newbie

  • Members
  • 1 posts
  • Local time: 11:03 AM

Posted 06 December 2014 - 05:04 AM

The Web Client in any of my computers under any browser display the subtitles. But when I open the Web Client in a mobile device under the chrome browser app (for some reason I can't log in in the safari browser) never displays the subtitles. Both under the same user's settings.

 

Any suggestions will be appreciated :D


Edited by Rufk, 06 December 2014 - 05:04 AM.

  • Angelblue05 likes this

#2 floodi OFFLINE  

floodi

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 11:03 AM

Posted 04 January 2015 - 04:07 PM

Do you use app.mediabrowser.tv for login? I found today that subtitles don't work if using it. Subtitles are working if logging in directly to to server's remote address. I'm using iphone 5s with ios 8.1. Latest beta server and webclient access.
There are no problems with subtitles in desktop browsers.

Edited by floodi, 04 January 2015 - 04:09 PM.


#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140472 posts
  • Local time: 06:03 AM

Posted 04 January 2015 - 04:22 PM

Please see

 

http://mediabrowser....port-a-problem/







Also tagged with one or more of these keywords: iOS, Mobile, iPhone, Chrome, Web Client

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users