Jump to content

No Channels showing up with m3u from OpenATV


taker1988
 Share

Go to solution Solved by taker1988,

Recommended Posts

taker1988

Hello,

im using a Enigma2 receiver with OpenATV 7.x. I created a *.m3u8 from the OpenWebIF-Plugin. (see screenshot)

If i copy the m3u8 file to my Synology DS720+ and add it in Emby as a M3U-Tuner, i can´t see any channels. On my Windows 11 Computer with e.g. VLCplayer its working just fine.

 

Can someone tell me, what am I doing wrong?

 

 

Thanks

Screenshot 2022-11-24 041331.jpg

Screenshot 2022-11-24 041358.jpg

Screenshot 2022-11-24 041431.jpg

Screenshot 2022-11-24 041552.jpg

Screenshot 2022-11-24 041618.jpg

Screenshot 2022-11-24 041640.jpg

Edited by taker1988
more pictures uploaded
Link to comment
Share on other sites

  • Solution
taker1988

Hi Luke,

I did that already a few times and there was no change. But i managed to do it! I deleted the XMLTV configuration. After that i saw my channels and I also was able to watch TV.

After that I added the XMLTV-File (generated with easyEPG) again and it is still working now.

The only "problem" now is, that I need to add on every single program the logo (picon) and I need to assign the EPG on every single program. Hard work, but it is working now. :)

 

Best regards 

Screenshot 2022-11-24 233123.jpg

Edited by taker1988
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

You should not have to, openwebif loads the picons for you on emby I can see it right in the links, also you should be adding a password to that 4K box if you have not done so already http://user:pass@192.168.178.123:8001/playlist.m3u8 and those 4K boxes are pretty 🙂

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, samsung2100 said:

You should not have to, openwebif loads the picons for you on emby I can see it right in the links, also you should be adding a password to that 4K box if you have not done so already http://user:pass@192.168.178.123:8001/playlist.m3u8 and those 4K boxes are pretty 🙂

Thanks for the info. :) I already set a password now. But im using hrtunerproxy on my box now. On Emby i installed the HDHomerun-Plugin and connected it to my box. Working fine now. And yes, EPG comes with easyEPG running on Docker on my Synology DS720+. So I´m fine now.

 

 

Regards

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...