Jump to content

Emby don't find image covers/images for serie/movie


jeffersoncg
 Share

Recommended Posts

jeffersoncg

Hi, emby isn't showing or even finding images for a few movies/series, i use MovieDB, Proxer, TVDB... Well, everithing that's possible to use.

The serie has images, Link > https://thetvdb.com/series/318625-show

image.png.f883b2b2275d4ced78b442586c9db936.pngimage.png.a87b05002329c20d52f644c1c880773c.png

image.png.d57df4288e6a6dd7843ce82a747be4af.png

I really don't know why this is happening, is the API blocking me?
I think that "https://www.addic7ed.com/" blocked-me (i'm adding a lot of series/movies at once), so maybe the others API had me blocked too...

Emby log bellow.

embyserver (5).txt

Link to comment
Share on other sites

Hi, are you using a VPN? It looks like something is interfering with or blocking the outgoing communications sent by Emby Server.

Link to comment
Share on other sites

jeffersoncg
Posted (edited)
4 minutes ago, Luke said:

Hi, are you using a VPN? It looks like something is interfering with or blocking the outgoing communications sent by Emby Server.

Nop, i don't use, VPN, Proxy, nothing.

Theres a possibility of the tvdb is blocking me?

I don't know why, but, addict7d is blocking me sometimes, só, maybe others API are doing the same

Edited by jeffersoncg
Typo
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, jeffersoncg said:

Nop, i don't use, VPN, Proxy, nothing.

Theres a possibility of the tvdb is blocking me?

I don't know why, but, addict7d is blocking me sometimes, só, maybe others API are doing the same

Considering you're having a problem with all outgoing communications to all domains, I don't think they're blocking you. I think you have something on your system causing the problem. One other thing you could try is disabling ipv6 in your router.

Link to comment
Share on other sites

jeffersoncg
5 minutes ago, Luke said:

Considering you're having a problem with all outgoing communications to all domains, I don't think they're blocking you. I think you have something on your system causing the problem. One other thing you could try is disabling ipv6 in your router.

IPV6 is disabled, is maybe a port issue? 

I have 2 routers, the First had The primary Network, The Second had a Sub-Network (Where emby is), but all ports that emby oppened on UPNP(8096, 8920, 80), i oppened on the primary.

Link to comment
Share on other sites

No those ports are for incoming traffic. This is about the server's ability to send outgoing requests.

Link to comment
Share on other sites

jeffersoncg
7 minutes ago, Luke said:

No those ports are for incoming traffic. This is about the server's ability to send outgoing requests.

Is there a way for me to see when It block?

A parameter that i gonna found in logs or check outgoing request?

 

Link to comment
Share on other sites

Well just look at how all of the responses say Resource Temporarily Unavailable. To see that with all domains is not normal.

Link to comment
Share on other sites

Happy2Play
Posted (edited)

Identify issue is normal as their is a quirk here with TVDB returning a banner image.  So instead of distorting the image you get nothing at first. But believe this should be improved.

https://www.thetvdb.com/banners/text/318625.jpg (per your log)

image.png

But once you click it you should get this.

image.png.c85929f25b5972aaf1233caba78f99f9.png

Edited by Happy2Play
Link to comment
Share on other sites

jeffersoncg
33 minutes ago, Happy2Play said:

Identify issue is normal as their is a quirk here with TVDB returning a banner image.  So instead of distorting the image you get nothing at first. But believe this should be improved.

https://www.thetvdb.com/banners/text/318625.jpg (per your log)

image.png

But once you click it you should get this.

image.png.c85929f25b5972aaf1233caba78f99f9.png

I really can't understand How, sometimes It Works, and sometimes don't.

Now It found The chover image when identify.

Also, addict7d really give temp ban? Or is probably my routers/provider

 

Screenshot_20220504-152517439.jpg

Link to comment
Share on other sites

Happy2Play

That image is from TMDB so a different provider.  @Lukeis it possible to add provider to Identify results.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

jeffersoncg
2 hours ago, Happy2Play said:

That image is from TMDB so a different provider.  @Lukeis it possible to add provider to Identify results.

Still didn't work, it not get the image.

 

Screenshot_20220504-175633982.jpg

Link to comment
Share on other sites

Server log? It's probably just going to show the same thing from earlier, which is failed communications.

Link to comment
Share on other sites

Happy2Play

Have no idea what exactly you are doing as what displays in Identify can be totally different than what is actually fetched as Image fetchers is independent from Metadata fetchers.  Also, languages options are a factor also.

Would need to see metadata fetcher order, image fetcher order, and library and/or system preferred language.

But from previous log it looks normal to me.

2022-05-04 10:39:26.182 Info HttpClient: GET https://www.thetvdb.com/api/GetSeries.php?seriesname=Mafia+Only+Kills+in+Summer&language=pt
2022-05-04 10:39:26.414 Info App: MovieDbProvider: Finding id for item: Mafia Only Kills in Summer
2022-05-04 10:39:26.419 Info HttpClient: GET https://api.themoviedb.org/3/search/tv?api_key=f6bd687ffa63cd282b6ff2c6877f2669&query=Mafia+Only+Kills+in+Summer&language=pt-br
2022-05-04 10:39:27.045 Info HttpClient: GET https://private.omdbapi.com?apikey=fe53f97e&plot=full&r=json&s=Mafia+Only+Kills+in+Summer&type=series
2022-05-04 10:39:27.264 Info Server: http/1.1 Response 200 to 192.168.1.254. Time: 1129ms. http://192.168.1.196:8096/emby/Items/RemoteSearch/Series?X-Emby-Client=Emby Web&X-Emby-Device-Name=Chrome&X-Emby-Device-Id=a9fa9586-b67b-46d7-a653-8d75b7bca4d7&X-Emby-Client-Version=4.6.7.0
2022-05-04 10:39:33.579 Info Server: http/1.1 GET http://192.168.1.196:8096/emby/Items/RemoteSearch/Image?imageUrl=https://www.thetvdb.com/banners/text/318625.jpg&ProviderName=TheTVDB. UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/101.0.4951.54 Safari/537.36
2022-05-04 10:39:33.603 Info Server: http/1.1 Response 200 to 192.168.1.254. Time: 24ms. http://192.168.1.196:8096/emby/Items/RemoteSearch/Image?imageUrl=https://www.thetvdb.com/banners/text/318625.jpg&ProviderName=TheTVDB

 

Link to comment
Share on other sites

jeffersoncg
3 hours ago, jeffersoncg said:

I really can't understand How, sometimes It Works, and sometimes don't.

Now It found The chover image when identify.

Also, addict7d really give temp ban? Or is probably my routers/provider

 

Screenshot_20220504-152517439.jpg

My bad, on this one o had searched by the name in pt-BR, but didn't work either.

Bellow logs update.

 

embyserver.txt

Link to comment
Share on other sites

jeffersoncg
1 hour ago, Happy2Play said:

Have no idea what exactly you are doing as what displays in Identify can be totally different than what is actually fetched as Image fetchers is independent from Metadata fetchers.  Also, languages options are a factor also.

Would need to see metadata fetcher order, image fetcher order, and library and/or system preferred language.

But from previous log it looks normal to me.

2022-05-04 10:39:26.182 Info HttpClient: GET https://www.thetvdb.com/api/GetSeries.php?seriesname=Mafia+Only+Kills+in+Summer&language=pt
2022-05-04 10:39:26.414 Info App: MovieDbProvider: Finding id for item: Mafia Only Kills in Summer
2022-05-04 10:39:26.419 Info HttpClient: GET https://api.themoviedb.org/3/search/tv?api_key=f6bd687ffa63cd282b6ff2c6877f2669&query=Mafia+Only+Kills+in+Summer&language=pt-br
2022-05-04 10:39:27.045 Info HttpClient: GET https://private.omdbapi.com?apikey=fe53f97e&plot=full&r=json&s=Mafia+Only+Kills+in+Summer&type=series
2022-05-04 10:39:27.264 Info Server: http/1.1 Response 200 to 192.168.1.254. Time: 1129ms. http://192.168.1.196:8096/emby/Items/RemoteSearch/Series?X-Emby-Client=Emby Web&X-Emby-Device-Name=Chrome&X-Emby-Device-Id=a9fa9586-b67b-46d7-a653-8d75b7bca4d7&X-Emby-Client-Version=4.6.7.0
2022-05-04 10:39:33.579 Info Server: http/1.1 GET http://192.168.1.196:8096/emby/Items/RemoteSearch/Image?imageUrl=https://www.thetvdb.com/banners/text/318625.jpg&ProviderName=TheTVDB. UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/101.0.4951.54 Safari/537.36
2022-05-04 10:39:33.603 Info Server: http/1.1 Response 200 to 192.168.1.254. Time: 24ms. http://192.168.1.196:8096/emby/Items/RemoteSearch/Image?imageUrl=https://www.thetvdb.com/banners/text/318625.jpg&ProviderName=TheTVDB

 

On this, it always, show on the identify, after select the "no cover" identified item, always show-me the banner as the cover um the next page(Where ask If need replace images), but, even the banner don't show later.

Link to comment
Share on other sites

Happy2Play
Posted (edited)

What is your metadata provider order and image provider order?

 

 

image.thumb.png.224e67503faad6f80ec9f66c29f0583e.png

Edited by Happy2Play
Link to comment
Share on other sites

jeffersoncg
Posted (edited)
31 minutes ago, Happy2Play said:

What is your metadata provider order and image provider order?

 

 

image.thumb.png.224e67503faad6f80ec9f66c29f0583e.png

Metadata provider order:

image.png.1370f65a5eeef544b25e39debf4d4ed7.png

Image Provider Order:

image.png.144e01ddb032e28b1c96eee80a8ec3ee.png

image.png.c03aab5f5a46c5c7bd938880004e67b2.png

Edited by jeffersoncg
Link to comment
Share on other sites

Happy2Play
Posted (edited)

You do not have TMDB as an image provider. 

image.thumb.png.3f0bf9875e3e353766bdbef48c428dae.png

 

But also a TVDB v3 api issue as we don't use the All flag. 

image.thumb.png.15cd2e1694ab440e9220c4274beb86d5.png

This will change in 4.7 with v4 api as you will see alternate language images with the UI toggle.

image.thumb.png.1e5dfd4339d75e0d90edaba8274c552d.png

Don't really know Proxer but get no results.

So per your configuration you should not get any images.

Edited by Happy2Play
Link to comment
Share on other sites

jeffersoncg
Posted (edited)
1 hour ago, Happy2Play said:

You do not have TMDB as an image provider. 

image.thumb.png.3f0bf9875e3e353766bdbef48c428dae.png

 

But also a TVDB v3 api issue as we don't use the All flag. 

image.thumb.png.15cd2e1694ab440e9220c4274beb86d5.png

This will change in 4.7 with v4 api as you will see alternate language images with the UI toggle.

image.thumb.png.1e5dfd4339d75e0d90edaba8274c552d.png

Don't really know Proxer but get no results.

So per your configuration you should not get any images.

Oh, gonna enable tmdb for images source and see if at least find tmdb images, i'm trying to use always english titles, so, tvdb is really confusing me for not find images

Screenshot_20220504-231339228.jpg

Edited by jeffersoncg
Link to comment
Share on other sites

Happy2Play

There are no English images for this media except from OMDB as they do not do language images.

Link to comment
Share on other sites

jeffersoncg
5 hours ago, Happy2Play said:

There are no English images for this media except from OMDB as they do not do language images.

Oh, sorry, i didn't know that, i always thought that english as the standart for all serie/movie metadata/images.

Is there a way to always identify at least 1 image, even if is not in the set language?

Like, it doesn't have english(set language) images, get images from the original serie/movie language?

Link to comment
Share on other sites

On 5/5/2022 at 7:59 AM, jeffersoncg said:

Oh, sorry, i didn't know that, i always thought that english as the standart for all serie/movie metadata/images.

Is there a way to always identify at least 1 image, even if is not in the set language?

Like, it doesn't have english(set language) images, get images from the original serie/movie language?

We don't currently do that, but yes we probably should just take whatever is available in this situation.

  • Like 1
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...