Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'web playback'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. speedingcheetah

    Recommended/Optimal Web browser

    What Web Browser is Emby best optimal and recommended to be used with to stream media, live tv and local files? I personally use Opera as my primary browser. But i feel Emby seems to be a bit quicker, smoother and video looks a tad sharper when using MS Edge browser. I have found that Opera, Edge, and also the Win 10 Store App will only Transcode Live TV though. I tried the new FireFox Q.....and its horrible. Freezes like crazy. Is there any real quality difference in using the Win 10 app vs any particular web browser?
  2. WMP and Media Player Classic Home Cinema sounded the same - So, I think it is producing the proper sound. Also, when I tried playing the transcoded .webm with WMP - it sounded weird. There is something wrong with the transcoder or the transcoder settings. I have also tried the web interface on older video files that I know aren't in 5.1 - they still sound wrong. The audio plays normally through mediabrowser classic on WMC and through the mediabrowser 3 app on windows - however, these do not require transcoding. *Added the media-info to the main post
×
×
  • Create New...