Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'local ip'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. bigbillyg

    Local IP

    Hi All I have upgraded to windows 10 new install of Emby running avast internet security and a VPN When I install Emby it installs fine load my library but can not access it from any devices on my local networ. When I log into Emby and server management it only has a WAN IP address not a local IP how do I get Emby to add the local IP address? Thank you to all that read and help me Brett
  2. Hi, I've been using Emby for a good 6 months now and it used to load almost instantly however after an upgrade a while back it takes a good 5+ seconds to display the media whenever you refresh the page. Emby is on a dedicated server with a VLAN to a NAS and an external connection for remote access - nothing has changed here to cause the slowdown. I've noticed when watching the page load log i see a timeout saying: Failed to load resource: net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT http://192.168.0.4:8096/emby/system/info/public For some reason Emby is trying to load the local IP of the server on my remote PC, which of course wouldn't work so is timing out. This loads first in the script which is why nothing displays until the timeout. My Emby settings haven't changed either, and as far as I can see there isn't anything on the web interface to change to stop it loading a local ip for this one script? Is there a config file or software file that can be edited to go off the external ip rather than local? Thanks
×
×
  • Create New...