Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'force close'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. I'm having a lot of trouble with a new Xiaomi Mi Box (Android TV) -- the app is very unstable on this device (which is weird since I rarely have issues on my Shield or Fire TV). It crashes so frequently the app isn't really usable. I have NOT submitted a crash report from within the app yet, but I did do the built-in Android "Report" that happens after a force close ("Emby isn't responding."). It was submitted around 2017-10-19 19:55 MST (Pacific Daylight) -- are you able to look at that report for debug information? I'll get a report sent from within the app in the next day or so.
  2. I have had no problems with switching movies and stopping starting movies until the most recent release of MB classic. I am running X86, win 7, MB server and classic with the basic chocolate interface.. attempt to switch movies or start a movie after stop command and nothing happens. I start the task manager and have to find the windows media player entry and "end process". After this, I am able to select another movie. Any thoughts???
×
×
  • Create New...