Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'emby-theater'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi, Using the pause button on my tv remote to pause a movie and then going to make a coffee, when I came back I couldn't get away from the paused still image (a very angry looking ben stiller), the only way I could sort was to power down the Pi and start it up again to resume. I still need to see if this is the case when pausing using a mouse rather than the remote control. Watching a 4:3 programme and doing the same thing, pause with the tv remote and leave for a bit then attempt to escape using the 'return' button on the remote or the 'esc' key, I could then see the Emby Theater in t
  2. Hello, I have installed Emby Theater for Windows on my computer that is running Windows 10 Anniversary Edition. This is not the Windows Store app. The app connects to the server fine and I can browse my media however, no matter what media I select play on it just shows an loading sign that lasts forever. If I try to play the media through a web browser, it works fine. However I want to use Emby Theater so I can get 5.1 audio. Anyone know what is happening here? I have attached the emby theater log. theater-63618748142.txt
×
×
  • Create New...